Workshop: Ultieme werk/privé balans

Werken aan het terugbrengen van het evenwicht

Ken je dat gevoel dat je de balans tussen werk en privé even kwijt bent? Bijvoorbeeld door het vele thuiswerken of anders werken door Corona? Neem je bijvoorbeeld je werk wel eens mee naar huis en andersom? Dan is het van belang om hieraan te werken. Een verstoorde werk/privé balans kan namelijk resulteren in gevoelens van stress en ontevredenheid. Daarnaast lijden je prestaties op werk én je sociale leven eronder. Herken je bovenstaande bij jezelf? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Programma

Als je werk en privé in balans zijn zit je beter in je vel. Dat merk je op de werkvloer én in je sociale leven

In deze workshop behandelen we onderwerpen als stress, burn-out, werkdruk en de rol van je thuissituatie. Op die manier maken we inzichtelijk dat al deze facetten samenhangen en elkaar beïnvloeden. In verschillende praktijkonderdelen ga je na of je in balans bent, wat je wil verbeteren en hoe je dit gaat realiseren. Het gevolg: meer rust, meer geluk en betere prestaties. Zowel thuis als op werk.

Wat gaan we doen tijdens deze workshop:

 • Middels reflectie maken we je huidige situatie inzichtelijk. Ben je in balans? Zijn er verstoringen? Hoe komt dat en wat kan je er aan doen?
 • We behandelen onderwerpen als stress, burn-out, werkdruk en het sociale leven. Je ontdekt hoe al deze aspecten samen tot uiting komen.
 • We analyseren jouw indeling en agenda. Hoe heb je alle onderdelen van de werk/privé balans vormgegeven?
 • We doen verschillende praktijkonderdelen zodat je direct ervaart hoe je verbeteringen kan doorvoeren.
 • We werken aan een plan van aanpak. Zodat je alle nieuwe kennis en kunde vanaf morgen direct kan doorvoeren in je dagelijkse leven.

We gaan in deze workshop werken aan de volgende resultaten:

 • Je leert over stress, druk en andere relevante aspecten. Je ontdekt direct hoe al deze zaken samenhangen.
 • Je hebt een scherp beeld van je eigen werk/privé balans en je ontdekt of daarin storende aspecten zijn.
 • Je hebt verschillende skills om vanaf morgen zelfstandig waardevolle verbeteringen aan te brengen in je werk/privé balans.
 • Je ervaart na de workshop meer rust, meer balans en meer plezier. Dat komt je prestaties ten goede, zowel op professioneel als sociaal gebied.

De trainer

Ceciel heeft zich na haar studies gezondheidswetenschappen en bewegingswetenschappen gespecialiseerd in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Ze heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met het geven van trainingen en coaching op dit gebied. Praktische informatie en adviezen, afgewisseld met interessante achtergronden en diepgang kenmerken haar manier van werken. De interactie met de groep en de wensen van de organisatie zijn leidend. Haar open en enthousiaste houding en groot inlevingsvermogen komen hierbij goed van pas. Zo gaan de deelnemers vol informatie, en vooral ook vol inspiratie met zichzelf en met elkaar aan de slag!

Algemene informatie

Datum, tijd en locatie

15 november Beekbergen (bij Apeldoorn)

17 november Burgum (bij Drachten)

24 november Dordrecht

29 november Utrecht

Inschrijven

Tot en met 3 oktober 2021

Maximaal 15 deelnemers

Duur

Inloop: 09:30 u met koffie/thee

Start: 10:00 u

Einde: 16:30 u

Inclusief lunch

Bijdrage

€ 25,00. Betaling via iDEAL

Aanmelden Workshop Ultieme werk/privé balans
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Ik meld mij aan voor
Error
None
Ik ontvang na afloop workshop graag

Betalingsinformatie

De betaling van de eigen bijdrage kun je doen via iDeal. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een automatische bevestiging per mail. In die mail staat een betaallink. Met die betaallink kun je via iDeal betalen. Er verschijnt een bevestigingsmelding op je scherm zodra de betaling voltooid is. Dan is jouw inschrijving definitief. Lees hiervoor ook onze voorwaarden.

De workshops zijn erg populair. Je wordt geplaatst op volgorde van ontvangen betaling via iDeal. Er kunnen maximaal 15 deelnemers geplaatst worden. Als dat aantal deelnemers zich heeft aangemeld én betaald, zullen wij de aanmeldmogelijkheid sluiten. Soms gebeurt het dat het zo snel gaat met de aanmeldingen, dat wij niet tijdig de aanmeldmogelijkheid kunnen sluiten. Mocht dit het geval zijn en is jouw betaling binnengekomen ná de 15e deelnemer, dan storten wij uiteraard het door jou betaalde bedrag terug op het bankrekeningnummer waarmee je de betaling hebt voldaan.

Betalingscheck: om de door jou gedane betaling te matchen met jouw inschrijving, vragen wij jou om de laatste 4 cijfers van het rekeningnummer waarmee je de iDeal betaling gaat doen, in te vullen op het inschrijfformulier op onze website.

Misschien wil je een officiële factuur van jouw betaling waarop het btw-bedrag is uitgesplitst. Als je dit wilt, kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als jouw werkgever meebetaald aan de workshop. Wil je een bewijs van deelname ontvangen? Geef dit dan ook aan op het aanmeldformulier. Een factuur en een bewijs van deelname worden alleen verstuurd bij volledig ingevulde aanmeldformulieren. De gegevens die daar ingevuld zijn, worden gebruikt als factuur- en verzendadres.

Doorgang workshops en coronamaatregelen

Bij CNV Vakmensen houden wij ons aan de geldende coronamaatregelen. De zalen waarin de workshops worden gegeven zijn zo opgesteld dat we 1,5 meter afstand kunnen houden. Heb je klachten, dan blijf je thuis. Laat dit zo snel mogelijk weten via ledenacademie@cnvvakmensen.nl. We houden ons tijdens de workshop dus aan de coronamaatregelen. Voor elkaar en met elkaar. Heb jij het gevoel dat iemand te dicht bij jou komt? Laat dit direct weten. Zo kunnen we prettig met elkaar de dag doorbrengen.

De workshops worden gehouden op externe locaties. Dat betekent dat als deze locaties gehouden zijn aan het uitvoeren van een coronacheck, dit ook op jou van toepassing is als je wilt deelnemen aan de workshop. Mocht de trainer klachten hebben of ziek zijn, dan wordt de training afgelast. Hetzelfde gebeurt als we door coronamaatregelen niet fysiek bij elkaar mogen komen. Uiteraard betalen wij dan het door jou betaalde bedrag aan jou terug.

Heb je hier vragen over? Stuur ons een mail.

Contact

Heb je vragen over één van de workshops? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

 • Ledenacademie
 • Workshops
 • Ontwikkeling