Workshop: Hoe maak ik een cv?

Jouw cv is hierna extra sterk

Is het voor jou al een tijdje geleden dat jij een cv hebt gemaakt? Ben je op zoek naar een (andere) baan? Schrijf je dan in voor de workshop 'Hoe maak ik een cv'. Aan het einde van deze workshop heb je alle tools in handen om een cv te maken die helemaal voldoet aan deze tijd!

Of je nu op dit moment op zoek bent naar een baan, of dat in de toekomst wilt gaan doen, het hebben van een goed cv is een absolute voorwaarde om kans te maken op die baan waar jij naar op zoek bent. Maar hoe maak je nu een goed cv? Welk verhaal vertel je over jezelf en welke keuzes maak je hierin? Hoe kun je in je cv je verhaal kwijt, op een heldere en duidelijke manier? Dat is wat je leert tijdens deze workshop. Ook leer je te kijken naar een cv vanuit jezelf maar óók vanuit degene die je cv leest.

In de workshop leer je jouw beste eigenschappen te verwoorden. Na afloop heb je een cv in handen om jezelf te presenteren. Zo sta je sterk bij het vinden van de baan die het beste bij je past en waar jij je zinnen op hebt gezet.

Programma

Ochtendprogramma

In het eerste deel van deze workshop gaan we aan de hand van een 6 stappenplan werken aan meer inzicht in jezelf. We gaan actief aan de slag door middel van diverse werkvormen. Dus stilzitten is er niet bij!

Daarbij komen de volgende vragen langs:

 • Waar ben ik goed in?
 • Wat kan ik?
 • Wat kan ik in mijn werk brengen?
 • Welke rol past bij mij?
 • Waar wil ik eigenlijk voor staan?
 • Wat vind ik echt belangrijk?

Middagprogramma

In de middag gaan we de opgedane kennis over jezelf omzetten in een cv. Aan het einde van de middag heb jij de tools in handen om jezelf goed te presenteren in jouw cv. Als voorbereiding vragen wij jou om 2 cv’s die je eerder hebt gemaakt mee te nemen naar de workshop.

Vragen die in de middag langskomen:

 • Hoe omschrijf ik mezelf in een cv/welk verhaal vertel ik?
 • Wat zet je wel of niet in een cv?
 • Waar zit mijn toegevoegde waarde?
 • Hoe lees je een cv?

Wat leer je in de workshop “Hoe maak ik een cv”?

 1. inzicht in jezelf en wat je belangrijk vindt in een nieuwe baan
 2. gestructureerd een cv bouwen
 3. de juiste woorden vinden voor je cv
 4. een cv beoordelen

Dit is een interactieve workshop waarin je met de deelnemers gaat bouwen aan je eigen cv én aan elkaars cv. Er wordt van je verwacht dat je een aantal voorbereidende opdrachten thuis maakt. Dit kost ongeveer 30 minuten tijd. Deze opdrachten staan voor jou klaar op www.loopbaancentraal.nl. Er wordt een gratis account voor je aangemaakt zodat je hierop kunt inloggen. Deze inloggegevens ontvang je via James. LoopbaanCentraal is een initiatief van CNV en James.*

De workshop wordt gegeven door trainers van James Loopbaan. Zij zijn Noloc-gecertificeerde loopbaancoaches en ervaren trainers.

*Jouw naam en emailadres geven wij door aan de trainer. Als jij definitief geplaatst bent voor de workshop, geven wij jouw naam en jouw mailadres door aan de trainers van James. Deze gegevens worden alleen door James gebruikt om een gratis account voor jou aan te maken op www.loopbaancentraal.nl en de inloggegevens daarvoor aan jou te mailen. James is een dochterorganisatie van CNV Vakmensen. James stuurt jou een mail met inloggegevens waarmee jij de voorbereidende opdrachten via LoopbaanCentraal kunt maken.

Algemene informatie

Datum, tijd en locatie

2 november Soest

10 november Nuis (bij Drachten)

23 november Beekbergen (bij Apeldoorn)

1 december Nijmegen

Inschrijven

Tot en met 3 oktober 2021

Maximaal 15 deelnemers

Duur

Inloop: 09:30 u met koffie/thee

Start: 10:00 u

Einde: 16:30 u

Inclusief lunch

Bijdrage

€ 25,00. Betaling via iDEAL.

Aanmelden Workshop Hoe maak ik een cv?
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Ik meld mij aan voor
Error
None
Ik ontvang na afloop workshop graag

Betalingsinformatie

De betaling van de eigen bijdrage kun je doen via iDeal. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een automatische bevestiging per mail. In die mail staat een betaallink. Met die betaallink kun je via iDeal betalen. Er verschijnt een bevestigingsmelding op je scherm zodra de betaling voltooid is. Dan is jouw inschrijving definitief. Lees hiervoor ook onze voorwaarden.

De workshops zijn erg populair. Je wordt geplaatst op volgorde van ontvangen betaling via iDeal. Er kunnen maximaal 15 deelnemers geplaatst worden. Als dat aantal deelnemers zich heeft aangemeld én betaald, zullen wij de aanmeldmogelijkheid sluiten. Soms gebeurt het dat het zo snel gaat met de aanmeldingen, dat wij niet tijdig de aanmeldmogelijkheid kunnen sluiten. Mocht dit het geval zijn en is jouw betaling binnengekomen ná de 15e deelnemer, dan storten wij uiteraard het door jou betaalde bedrag terug op het bankrekeningnummer waarmee je de betaling hebt voldaan.

Betalingscheck: om de door jou gedane betaling te matchen met jouw inschrijving, vragen wij jou om de laatste 4 cijfers van het rekeningnummer waarmee je de iDeal betaling gaat doen, in te vullen op het inschrijfformulier op onze website.

Misschien wil je een officiële factuur van jouw betaling waarop het btw-bedrag is uitgesplitst. Als je dit wilt, kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als jouw werkgever meebetaald aan de workshop. Wil je een bewijs van deelname ontvangen? Geef dit dan ook aan op het aanmeldformulier. Een factuur en een bewijs van deelname worden alleen verstuurd bij volledig ingevulde aanmeldformulieren. De gegevens die daar ingevuld zijn, worden gebruikt als factuur- en verzendadres.

Doorgang workshops en coronamaatregelen

Bij CNV Vakmensen houden wij ons aan de geldende coronamaatregelen. De zalen waarin de workshops worden gegeven zijn zo opgesteld dat we 1,5 meter afstand kunnen houden. Heb je klachten, dan blijf je thuis. Laat dit zo snel mogelijk weten via ledenacademie@cnvvakmensen.nl. We houden ons tijdens de workshop dus aan de coronamaatregelen. Voor elkaar en met elkaar. Heb jij het gevoel dat iemand te dicht bij jou komt? Laat dit direct weten. Zo kunnen we prettig met elkaar de dag doorbrengen.

De workshops worden gehouden op externe locaties. Dat betekent dat als deze locaties gehouden zijn aan het uitvoeren van een coronacheck, dit ook op jou van toepassing is als je wilt deelnemen aan de workshop. Mocht de trainer klachten hebben of ziek zijn, dan wordt de training afgelast. Hetzelfde gebeurt als we door coronamaatregelen niet fysiek bij elkaar mogen komen. Uiteraard betalen wij dan het door jou betaalde bedrag aan jou terug.

Heb je hier vragen over? Stuur ons een mail.

Contact

Heb je vragen over één van de workshops? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

 • Ledenacademie
 • Workshops
 • Ontwikkeling