Workshop: Fijn assertief zijn!

Op een goede manier voor jezelf opkomen

In de workshop ”Fijn assertief zijn” leer je op een goede manier voor jezelf op te komen, zonder weerstand bij de ander op te roepen. In de workshop gaan we aan de slag met effectieve communicatie, het ontvangen en geven van feedback, het op verschillende manieren 'nee' leren zeggen en het aangaan van confrontaties. Met acteurs die wel heel herkenbare en lastige situaties weten na te spelen. Wil jij jezelf ontwikkelen in fijn assertief zijn? Tijdens een actieve middag met methodes uit het improvisatie-theater? Schrijf je dan in!

Programma

Doel van de workshop Fijn assertief zijn: leren voor jezelf op te komen en de durf en rust te ontwikkelen om confrontaties aan te kunnen gaan.

Effectief gedrag

In de workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van de competentie Assertiviteit:

  • het 'en public’ opkomen voor de eigen mening
  • het accepteren van feedback en hierop doorvragen
  • het geven van een duidelijk persoonlijk standpunt

De workshop heeft een krachtige en innovatieve formule waarbij deelnemers vriendelijk geprikkeld en geïnspireerd worden om op een actieve manier te leren.

De trainers

De trainers gebruiken effectieve methoden uit het improvisatie- theater. Deze methoden laat de deelnemers ervaren wat het effect van het eigen gedrag is.

Herkenbare situaties

Acteurs spelen herkenbare en lastige praktijksituaties na. De deelnemers kunnen het verloop beïnvloeden door regieaanwijzingen te geven aan de acteurs, of door de rol van een acteur over te nemen en zelf te gaan spelen.

Deze workshop Fijn assertief zijn wordt gegeven door trainers van Reynaarde.

Algemene informatie

Datum, tijd en locatie

9 november Nieuwegein [VOL]

11 november Beekbergen (bij Apeldoorn)

16 november Nijmegen

25 november Drachten [VOL]

Inschrijven

Tot en met 3 oktober 2021

Maximaal 15 deelnemers

Duur

Inloop 12:30 u met koffie/thee + lekkers

Start: 13:00 u

Einde: 16:30 u

Bijdrage

€ 12,50. Betaling via iDEAL.

Aanmelden Workshop Fijn assertief zijn
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Ik meld mij aan voor
Error
None
Ik ontvang na afloop workshop graag

Betalingsinformatie

De betaling van de eigen bijdrage kun je doen via iDeal. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een automatische bevestiging per mail. In die mail staat een betaallink. Met die betaallink kun je via iDeal betalen. Er verschijnt een bevestigingsmelding op je scherm zodra de betaling voltooid is. Dan is jouw inschrijving definitief. Lees hiervoor ook onze voorwaarden.

De workshops zijn erg populair. Je wordt geplaatst op volgorde van ontvangen betaling via iDeal. Er kunnen maximaal 15 deelnemers geplaatst worden. Als dat aantal deelnemers zich heeft aangemeld én betaald, zullen wij de aanmeldmogelijkheid sluiten. Soms gebeurt het dat het zo snel gaat met de aanmeldingen, dat wij niet tijdig de aanmeldmogelijkheid kunnen sluiten. Mocht dit het geval zijn en is jouw betaling binnengekomen ná de 15e deelnemer, dan storten wij uiteraard het door jou betaalde bedrag terug op het bankrekeningnummer waarmee je de betaling hebt voldaan.

Betalingscheck: om de door jou gedane betaling te matchen met jouw inschrijving, vragen wij jou om de laatste 4 cijfers van het rekeningnummer waarmee je de iDeal betaling gaat doen, in te vullen op het inschrijfformulier op onze website.

Misschien wil je een officiële factuur van jouw betaling waarop het btw-bedrag is uitgesplitst. Als je dit wilt, kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn als jouw werkgever meebetaald aan de workshop. Wil je een bewijs van deelname ontvangen? Geef dit dan ook aan op het aanmeldformulier. Een factuur en een bewijs van deelname worden alleen verstuurd bij volledig ingevulde aanmeldformulieren. De gegevens die daar ingevuld zijn, worden gebruikt als factuur- en verzendadres.

Doorgang workshops en coronamaatregelen

Bij CNV Vakmensen houden wij ons aan de geldende coronamaatregelen. De zalen waarin de workshops worden gegeven zijn zo opgesteld dat we 1,5 meter afstand kunnen houden. Heb je klachten, dan blijf je thuis. Laat dit zo snel mogelijk weten via ledenacademie@cnvvakmensen.nl. We houden ons tijdens de workshop dus aan de coronamaatregelen. Voor elkaar en met elkaar. Heb jij het gevoel dat iemand te dicht bij jou komt? Laat dit direct weten. Zo kunnen we prettig met elkaar de dag doorbrengen.

De workshops worden gehouden op externe locaties. Dat betekent dat als deze locaties gehouden zijn aan het uitvoeren van een coronacheck, dit ook op jou van toepassing is als je wilt deelnemen aan de workshop. Mocht de trainer klachten hebben of ziek zijn, dan wordt de training afgelast. Hetzelfde gebeurt als we door coronamaatregelen niet fysiek bij elkaar mogen komen. Uiteraard betalen wij dan het door jou betaalde bedrag aan jou terug.

Heb je hier vragen over? Stuur ons een mail.

Contact

Heb je vragen over één van de workshops? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

  • Ledenacademie
  • Workshops
  • Ontwikkeling