Betaal je zelf de rijbewijskeuring? Dan is een korting vast welkom!

Werk je in de transportsector met een groot rijbewijs (C/D/E)? Ben je taxichauffeur met een taxipas? Geldt de medibus-verklaring voor jou? Of ben je 75 jaar of ouder? Als je een rijbewijskeuring moet aanvragen én zelf moet betalen, dan is een korting natuurlijk mooi meegenomen. Nagenoeg alle artsen werken met een korting. Deze is al in de getoonde prijs inbegrepen. Sommige artsen werken met een vaste lage prijs. Het is aan jou welke prijs en locatie je het meeste aanspreekt.

Afspraak maken?

U kunt zelf een afspraak maken voor een keuring via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl. Let op: ontvang dan nog eens 5% extra korting of bel rechtstreeks met het afsprakenbureau T. 085 018 08 00.

Er wordt spreekuur gehouden op meer dan 100 locaties in heel Nederland. De locaties en de mobiele rijbewijskeuringsbus zijn coronaproof.

Indien u vragen heeft stuur dan een mail naar: afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl.

Maak tijdig een afspraak voor uw rijbewijskeuring! Het beoordelen en goedkeuring bij het CBR kan enkele maanden duren!

Wanneer medisch keuren voor standaard en groot rijbewijs?

Een medische herkeuring is nodig wanneer uw gezondheidstoestand is gewijzigd door medische klachten zoals slechter zien of bij diabetes. Ook heeft u een medische keuring nodig voor verlenging van uw rijbewijs omdat u 75 jaar bent geworden. Een herkeuring is tevens nodig voor een groot rijbewijs, zoals het rijden van een bus of vrachtwagen. Kosten rijbewijskeuringen (tarief per 1 juli 2021)

Kosten voor een keuring van een standaard rijbewijs voor 75 jaar en ouder zijn € 57,50, voor een groot rijbewijs tot 75 jaar zijn de kosten € 75,00. Leden van CNV vakmensen ontvangen € 10,00 korting op de keuringen. Let op nog meer korting; bij het boeken van een afspraak online volgt er een boekingskorting van 5% (= € 2,25 en respectievelijk € 3,25 korting).

Extra informatie

Je bent niet verplicht de keuring via CNV Vakmensen of een afspraak via deze sites te laten verrichten. CNV Vakmensen zal altijd adviseren om zelf de keuze te maken door wie je de keuring laat doen met de daarbij behorende kosten en locatie.

CNV Vakmensen is wel van mening dat de afgesproken korting een aardige tegemoetkoming is. CNV Vakmensen is nimmer aansprakelijk voor afspraken die je zelf met een keuringsarts hebt gemaakt. De kortingen zijn al verwerkt in de prijs zoals op de site staat vermeld, ook indien er geen korting van toepassing is en er met een standaard lage prijs wordt gewerkt. CNV Vakmensen is niet verantwoordelijk voor de vermelde informatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

CNV Vakmensen heeft afspraken gemaakt met goedkopekeuringen.nl en rijbewijskeuringsarts.nl.

Korting rijbewijskeuring

Afspraak maken?

www.rijbewijskeuringsarts.nl

Contact

Vrijblijvend je vraag stellen kan ook via chat of e-mail.