Korting op je rijbewijskeuring

Heb je een groot rijbewijs (C/D/E), taxipas of medibus-verklaring? Of ben je 75-plusser? Voor een vereiste rijbewijskeuring kun je als CNV-lid korting krijgen. Bijna alle artsen werken met een korting die al inbegrepen is in de getoonde prijs. Sommige artsen werken met een vaste lage prijs. Aan jou de keuze welke prijs en locatie je het meeste aanspreekt.

Afspraak maken?

Je kunt zelf een afspraak maken voor een keuring via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl. Zorg dat je op tijd een afspraak maakt. Het beoordelen en goedkeuring bij het CBR kan namelijk enkele maanden duren. Op meer dan 100 locaties in Nederland worden spreekuren gehouden.

Let op: ontvang nog eens 5% extra korting of bel rechtstreeks met het afsprakenbureau via 085 018 08 00.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar: afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl.

Wanneer moet ik een medische keuring laten doen?

In een aantal situaties is het noodzakelijk om een medische keuring te ondergaan om je rijbewijs te verlengen:

  • Je gezondheidstoestand is veranderd. Bijvoorbeeld verslechterd zicht of diabetes.
  • Je hebt de leeftijd 75 jaar bereikt.
  • Je wilt een groot rijbewijs halen, zoals het rijden van een bus of vrachtwagen.
  • Je twijfelt zelf over je rijgeschiktheid.

CNV-leden ontvangen korting op de keuringen. Kijk voor de actuele tarieven op de website van RijbewijskeuringsArts.

Extra informatie

Je bent niet verplicht de keuring via CNV Vakmensen of een afspraak via deze sites te laten verrichten. Wij adviseren om zelf de keuze te maken door wie je de keuring laat doen met de daarbij behorende kosten en locatie.

Wij zijn van mening dat de afgesproken korting een aardige tegemoetkoming is. CNV Vakmensen is niet aansprakelijk voor afspraken die je zelf met een keuringsarts maakt. De kortingen zijn al verwerkt in de prijs zoals op de site staat vermeld. Ook indien er geen korting van toepassing is en er met een standaard lage prijs wordt gewerkt. CNV Vakmensen is niet verantwoordelijk voor de vermelde informatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Maak direct een afspraak

Om auto te rijden moet je fit zijn. Soms vul je een gezondheidsformulier in. Het CBR checkt dan of je geschikt bent om te rijden. Een extra medische keuring kan nodig zijn. Wil jij je medisch laten keuren? CNV Vakmensen heeft afspraken gemaakt met goedkopekeuringen.nl en rijbewijskeuringsarts.nl. Ga naar de website en plan meteen een afspraak in.

Word lid van CNV

Tijdelijke actie: de eerste 6 maanden voor € 24. Dit is slechts € 4 per maand. Zo gaan we in 2024 samen sterker door.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden