Omgaan met millennials

Je kent ze wel. Die in jouw ogen jongere collega’s. Millennials, ook wel generatie Y genoemd, geboren tussen 1980 en 2000. Jij wilt vast dat zij ook lid worden van de bond. Of eigenlijk ook wel kaderlid. Daarvoor zal je moeten weten hoe deze Millennials écht in elkaar steken. Wat zijn hun drijfveren en wat beweegt ze? Als je dat weet, kun je de verbinding zoeken en kunnen jullie elkaar versterken binnen de bond en binnen jullie bedrijf. Ga jij deze uitdaging aan?

Millennials denken mee, willen verantwoordelijkheid en jagen succes aan

Het is belangrijk om te weten waarin millennials precies verschillen van hun collega’s en van jouzelf dus. Want dat zij verschillen van jou is duidelijk. Maar dat is zeker geen slecht nieuws. Als organisatie en kadergroep kun je millennials in hun kracht zetten en daar veel voordeel uithalen. Millennials denken graag mee, pakken graag verantwoordelijkheid en zijn dankzij hun innovatievermogen echte aanjagers. Kortom: ze kunnen de organisatie en jouw kadergroep een echte boost geven. Maar dan moet je ze wel weten te boeien en te binden.

In deze training leer je over de algehele drijfveren van de millennial. Wat beweegt ze en wat zijn de drijfveren achter hun kenmerkende gedrag? Maar het belangrijkste: hoe zet je deze generatie in hun kracht? Hoe boei en behoud je deze groep als ( kader ) lid van de bond? Jij krijgt met deze training inzichten en tools om zelf aan de slag te gaan.

Inhoud van de training:

 • Door op jezelf en elkaar te reflecteren krijg je inzicht waar jezelf en de andere kaderleden tegenaan lopen bij millennials. Hoe is het met de millennials binnen jouw organisatie en kadergroep?
 • Millennials doen en denken net even anders. Dat is uitdagend, maar tegelijkertijd kunnen ze daarmee van grote waarde zijn voor het succes en de toekomst van jouw werkgever én als kaderlid van de bond. Jij leert van alles over het doen en laten van deze doelgroep.
 • Op een laagdrempelige, leuke manier wakkeren we door middel van een quiz een onderling gesprek aan. Op die manier krijg je begrip en inzicht over dit onderwerp.
 • Uiteindelijk wil jij na deze training beter om kunnen gaan met millennials. Daarom krijg jij verschillende praktische tools mee om mee aan de slag te gaan

Resultaat voor jou na het volgen van deze training:

 • Je leert wat millennials zijn en waarom ze zo belangrijk kunnen zijn voor de organisatie waar jij werkt, de bond en voor jouw kadergroep
 • Je beseft wat een millennial drijft, welke behoeftes zij hebben en hoe je daar op in kan spelen
 • Je leert deze generatie beter begrijpen in hun denken en werken

Voor wie is deze training:

Als jij de wens hebt dat

 • meer millennials lid moeten zijn van de bond
 • millennials zich zouden moeten inzetten voor de bond
 • jij en de andere kaderleden van jouw groep hiermee aan de slag zouden moeten
 • na het opdoen van deze kennis het ook tijd is om dit om te zetten in concrete plannen met uitvoering

Schrijf je dan direct in voor deze training!

De trainer

Deze training wordt gegeven door een externe trainer, namelijk door Daan.

Daan zijn trainingen staan bekend om zijn positieve en luchtige aanpak maar met diepgang. Daan vindt dat leren leuk moet zijn met resultaat. Daarom zijn de trainingen van Daan erg succesvol

Over Daan

Daan rondde zijn master af aan de Universiteit van Amsterdam en is daarna direct in het trainersvak terecht gekomen. Daan geeft trainingen op het vlak van millennials, positieve psychologie, zelfontwikkeling en performance psychologie.

Locatie en tijd

 • 1 juni 2022 - Utrecht [VERVALT]
 • 16 juni 2022 - Utrecht

9.30 uur inloop, 10.00 uur aanvang, eindtijd 16.30 uur. Er wordt een lunch geserveerd.

Meld je aan voor de kadertraining
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None
Error
None

Mastertraject

Wil jij goed opgeleid worden als kaderlid? Dan zijn de onderstaande trainingen van het Mastertraject een “must” om te volgen:

Wil je meer weten over het mastertraject om het certificaat Masterkaderlid te halen? Neem dan contact op met de kaderacademie per mail:

kaderacademie@cnvvakmensen.nl

Bekijk ook: