Leer presenteren

Je kent het gevoel vast wel. Je gaat (of misschien voelt het als “moet”) binnenkort een presentatie geven. Of je gaat als kaderlid of OR-lid een groep collega’s bijpraten over zaken die spelen in de cao of in het bedrijf. Je zucht eens en zoekt steeds excuses om ermee aan de slag te gaan. Want je wil je natuurlijk wel goed voorbereiden. Zodat je presentatie en verhaal goed gaat en je dát overbrengt wat je graag wilt. Hoe pak je dat aan? Waar begin je en vooral: hoe eindig je? Met een presentatie op zo’n manier dat het bij jou past. En op zo’n manier dat de boodschap die jij wil overbrengen ook aankomt. Wil je dit leren? Schrijf je dan in voor de workshop Leer Presenteren!

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

Tijdens deze interactieve workshop van een middag leer je een groep mensen (jouw collega’s dus bijvoorbeeld of de OR waarin je zit) te boeien door een gestructureerd en helder verhaal te houden. Je leert jouw verhaal te ondersteunen door gebruik te maken van de kwaliteiten die bij jou passen. Ook leer je vaardigheden die jou kunnen helpen om de groep bij je verhaal te betrekken. Je ontwikkelt zo authentieke presentatie-vaardigheden, waardoor zelfvertrouwen in 'het voor de groep' staan ontstaat. Mooi toch?

Inhoud van de workshop

In deze workshop gaan we interactief aan de slag met het volgende gedrag van Presenteren:

  • Het op authentieke wijze overbrengen van complexe, niet al te lange boodschappen, aan een groep.
  • Het afstemmen van de boodschap op de doelgroep.
  • Het zorgdragen voor een krachtige kop, een goed gestructureerde romp en een onvergetelijke staart.

Over de trainers

Deze workshop wordt gegeven door twee trainers vanuit Reynaarde. De deelnemers leren door zelf te oefenen, door het observeren van anderen en door het geven en ontvangen van feedback van de trainers en van de andere deelnemers. De werkwijze is actiegericht waarbij de deelnemers de mogelijkheid krijgen om dingen anders te DOEN dan ze gewend zijn.

Locatie en tijd

17 april 2023 - CNV gebouw Utrecht

De workshop duurt van 13:00 tot 16:30 uur. Inloop vanaf 12:30 uur.

Neem een collega mee

Jij mag een collega meenemen naar een training. Deze collega hoeft niet per se lid te zijn. Heb jij een collega die interesse heeft in de bond en/of in jouw werk als kaderlid? Neem die collega dan mee. Vermeld de naam van jouw collega bij het inschrijfformulier. Jouw collega krijgt dan ook een bevestiging per mail.

Rijdt de collega met jou mee naar de locatie waar de training wordt gegeven? Dan krijg je een hogere kilometer vergoeding (zie declaratie app). Reist de collega op eigen gelegenheid, dan kan deze zelf de reiskosten bij ons declareren.

Meld je aan voor de kadertraining
Voornaam
Error
None
Tussenvoegsel(s)
Error
None
Achternaam
Error
None
Error
None
Postcode
Error
None
Error
None
Lidnummer
Error
None
Werkgever
Error
None
Ik neem een collega mee (indien 'Ja' vul dan hieronder naam, email en werkgever in)
Zo ja, mijn collega is lid van CNV (optioneel)
Error
None
Error
None
Error
None

Vakbondsverlof

Mogelijk kun jij bij jouw werkgever vakbondsverlof krijgen voor het volgen van trainingen bij de Kaderacademie. Dit is afhankelijk van gemaakte afspraken in jouw cao.

Algemene voorwaarden