Rechtshulp bij letselschade

Voor leden van CNV Vakmensen

Heb je een ongeluk gehad op de werkvloer of in een andere situatie? Dan kan er sprake zijn van letselschade. Je maakt bijvoorbeeld extra kosten of loopt inkomsten mis omdat je werk niet meer kunt doen. Zaken rondom letselschade zijn vaak ingewikkeld en kunnen lang duren. CNV Vakmensen biedt leden hulp bij letselschade. Wij werken hiervoor samen met de specialisten van Anker/SRK.

Wat is letselschade

Letselschade is schade die je oploopt door iemand anders. Denk bijvoorbeeld aan een verkeersongeval of een ongeluk op de werkvloer veroorzaakt door een collega. Je kunt ook letselschade oplopen door een misdrijf of medische fout. Het kan gaan om lichamelijk letsel of psychisch letsel. Je kunt degene die verantwoordelijk is aansprakelijk stellen voor de schade die je hebt opgelopen. Dit is natuurlijk niet leuk, maar soms wel noodzakelijk.

Wat te doen bij letselschade

Neem contact op met de huisarts

Het is belangrijk om na het ongeluk meteen contact op te nemen met de huisarts. Je behandeling kan dan zo mogelijk beginnen.

Neem contact op met Anker/SRK

Als lid van CNV Vakmensen kun je contact opnemen met Anker/SRK via 088 01 88 550. Er wordt dan samen met jou gekeken naar de situatie en de schade. Jullie bespreken hoe deze schade kan worden verhaald op de veroorzaker (of diens verzekeraar) van de letselschade.

Ga naar Anker/SRK