Workshops voorjaar 2024

Onze Ledenacademie organiseert leuke en leerzame workshops speciaal voor leden. Je vindt ze allemaal op deze pagina. Heb je interesse in een van deze workshops? Meld je aan via het aanmeldformulier via de bijbehorende workshop pagina. Voor deelname aan de workshops vragen wij een bijdrage van € 25,00 (workshop hele dag) of € 12,50 (workshop halve dag).

Welke workshops zijn er?

Workshop: Haal meer energie uit je voeding

Jezelf voeden of vullen? Wat is nu belangrijk om te eten om je energiek te voelen? Welke producten uit welk seizoen kun je wanneer het beste eten? En als je een beperkt budget hebt, hoe zorg je dan voor een hele gezonde maaltijd? Nieuwsgierig naar de antwoorden én heb je zin om samen te koken? Geef je dan snel op.

Schrijf je in

Workshop: Vergroot jouw persoonlijke veerkracht

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: negatieve emoties en negatieve gevoelens. Dat kan zijn op je werk en natuurlijk ook in je dagelijks leven. In de workshop Vergroot jouw persoonlijke veerkracht krijg je praktische uitleg en ga je oefenen hoe om te gaan in deze situaties. De theorie van ACT (Acceptance & Commitment Training) wordt in deze workshop als basis gebruikt. Wil je meer weten over ACT en ermee aan de slag gaan? Schrijf je dan in voor deze workshop.

Schrijf je in

Workshop: Verbindend communiceren

Hoe communiceer jij met collega’s? Over het algemeen wel goed, maar soms ook niet? Dat je denkt: waarom loopt het gesprek nu stroef? Of dat je merkt tijdens een gesprek met je collega dat hij/zij wat kribbig reageert of juist anders dan dat jij had verwacht. Terwijl je het goed bedoelt maar het kennelijk niet zo opgevat wordt? En dat je niet begrijpt hoe dit komt? Dat is jammer, want als de communicatie lekker loopt, werken jullie als collega’s fijner, heb je meer werkplezier én krijgen jullie samen meer voor elkaar. Taal en woordgebruik kunnen jou hierbij helpen. Maar hoe doe je dat?

Schrijf je in

Workshop OR Netwerkcafé: ondernemingsraad en personeelsvertegenwoordiging

Je bent lid van CNV en wil meer weten over medezeggenschap ondernemingsraad (OR) of over personeelsvertegenwoordiging (PVT). Want wat heb jij daar als werknemer eigenlijk aan? Hoeveel invloed kan jij uitoefenen? Doet de OR ook iets voor je als je een flexcontract hebt? En wat is eigenlijk het verschil tussen een OR en een PVT? Krijg antwoord op je vragen tijdens dit Netwerkcafé. Denk je dat OR-lid zijn wel wat voor jou is? Dan kan je hier de benodigde kennis opdoen.

Schrijf je in

Bijdrage workshops

Voor deelname aan de workshops Ledenacademie vragen wij een bijdrage van € 25,00 voor een workshop van een hele dag, en € 12,50 voor een workshop van een halve dag. De werkelijke kosten voor de organisatie van een workshop en het inhuren van de trainers zijn per deelnemer veel hoger.

Heb je vragen of interesse?

Wij helpen je graag.