Workshops voorjaar 2022

Onze Ledenacademie organiseert leuke en leerzame workshops speciaal voor leden. Je vindt ze allemaal op deze pagina. Heb je interesse in een van deze workshops? Meld je aan via het aanmeldformulier via de bijbehorende workshop pagina. Voor deelname aan de workshops vragen wij een bijdrage van € 25,00 (workshop hele dag) of € 12,50 (workshop halve dag).

Welke workshops zijn er?

Het effectieve sollicitatiegesprek

En jawel, het is je gelukt. Je bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. En hoe ga je dat dan aanvliegen? Deze workshop biedt jou een effectieve voorbereiding aan, die aansluit bij wat er in de huidige praktijk bij een sollicitatiegesprek voorbij komt. Je vergroot jouw slagingskans aanzienlijk en creëert een voorsprong op andere sollicitanten doordat je leert jezelf onderscheidend te presenteren. Wat je niet gaat doen is jezelf leren te ‘verkopen’; je wilt per slot van rekening aangenomen worden ‘als jezelf’ in een baan die bij jou past. Wil jij ook goed voorbereid met de juiste energie en zelfvertrouwen een gesprek ingaan, schrijf je dan in voor deze workshop.

Ga naar de workshop

Leer lekker slapen

Ken je dat gevoel dat je wakker wordt en alsnog moe bent? Omdat je weer eens slecht geslapen hebt? Je voelt je dan vaak de hele dag zonder energie en wat zwaarmoedig. Verminderde concentratie, weinig zin om dingen te doen en presteren op 50% zijn ook resultaten van slecht geslapen hebben. Dat heeft ook weer invloed op jouw werk- en privéleven. Herken je dit? Schrijf je dan in voor de workshop Leer lekker slapen.

Ga naar de workshop

Breng jouw werk en privé in balans

Ken je dat gevoel dat je de balans tussen werk en privé even kwijt bent? Bijvoorbeeld door het vele thuiswerken of anders werken door Corona? Neem je bijvoorbeeld je werk wel eens mee naar huis en andersom? Dan is het van belang om hieraan te werken. Een verstoorde werk/privé balans kan namelijk resulteren in gevoelens van stress en ontevredenheid. Daarnaast lijden je prestaties op werk én je sociale leven eronder. Herken je bovenstaande bij jezelf? Schrijf je dan in voor deze workshop!

Ga naar de workshop

Authentiek presenteren

Je kent het gevoel vast wel. Je gaat (of misschien voelt het als 'moet') binnenkort een presentatie geven. Je zucht eens en zoekt steeds excuses om ermee aan de slag te gaan. Want je wilt je natuurlijk wel goed voorbereiden. Zodat je presentatie goed gaat en je dát overbrengt wat je graag wilt. Hoe pak je dat aan? Waar begin je en vooral: hoe eindig je? Met een presentatie op zo’n manier dat het bij jou past en op zo’n manier dat de boodschap die jij wilt overbrengen ook aankomt. Wil je dit leren? Schrijf je dan in voor de workshop Authentiek Presenteren!

Ga naar de workshop

Bijdrage workshops

Voor deelname aan de workshops Ledenacademie vragen wij een bijdrage van € 25,00 voor een workshop van een hele dag, en € 12,50 voor een workshop van een halve dag. De werkelijke kosten voor de organisatie van een workshop en het inhuren van de trainers zijn per deelnemer veel hoger.

Heb je vragen of interesse?

Wij helpen je graag.