Open Coffee: voor leden en niet-leden

Het rendement van een (Levens)testament?

Het ‘gewone’ testament kennen veel mensen wel. Waarom dan ook nog een levenstestament? Een levenstestament kan naasten ontzorgen bij een situatie van wilsonbekwaamheid: het niet meer zelf kunnen handelen. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld dementie, maar ook een aanrijding op een zebrapad of een hersenbloeding. Kortom: het kan jong en oud overkomen.

Gratis bijeenkomst

Tijdens de Open Coffee op dinsdag 4 oktober gaat mr. Anna de Vries (Notariskantoor Anna de Vries) hierover uitleg geven. De eigen inbreng wordt gewaardeerd en je gaat zeker een morgen tegemoet waarin je iets gaat horen wat je nog niet wist.

Open Coffee Drachten

Een plek waar leden én niet-leden elkaar kunnen ontmoeten, ontwikkelen en netwerken. Dat is het idee achter de Open Coffee. Je bent van harte welkom om ruim twee uur bij elkaar te komen om kennis te maken, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.

Het formele gedeelte van de bijeenkomst eindigt om 12.00 uur. Aansluitend kun je tot 13.00 uur, onder het genot van een broodje, netwerken met de andere deelnemers.

Aanmelden

Dit kan via regionoordactief@cnvvakmensen.nl. In verband met de zaalreservering en lunch willen wij graag weten of je komt. De Open Coffee wordt gehouden op:

Datum: 4 oktober 2022
Locatie: De Schakel, Klokhuislaan 12, 9201 JE Drachten
Aanvang: 10.00 uur

Let op: je ontvangt na aanmelding geen ontvangstbevestiging!

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het kerkelijk centrum aanwezig en voor mensen die met het openbaar vervoer komen is het gemakkelijk te bereiken.

De koffie staat klaar op dinsdag 4 oktober 2022 vanaf 9.45 uur.

Ben je na aanmelding toch verhinderd, geef dit dan door tot 10.00 uur op de dag van de Open Coffee via telefoonnummer: 06 2022 2123.

RNA | Regio Noord Actief | regionoordactief@cnvvakmensen.nl
Saskia Spaargaren | Vakbondsbestuurder | s.spaargaren@cnvvakmensen.nl
Nyske Boelens | Vakbondsbestuurder | n.boelens@cnvvakmensen.nl