Open Coffee: voor leden en niet-leden

Van werk naar werk met de Regionale Mobiliteitsteams, hoe?

De komst van het Corona-virus heeft flinke impact op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met verschillende steunmaatregelen heeft de overheid willen voorkomen dat bedrijven failliet zouden gaan en werknemers op straat zouden komen te staan. Voor een deel is dat goed gelukt, maar in bijvoorbeeld de horeca of recreatie hebben veel mensen hun baan verloren. Dit is voor veel mensen heftig. Hoe ga je hierna verder? Hoe kom je weer aan een nieuwe baan wanneer er geen vacatures meer zijn in jouw werk? Moet je je misschien laten omscholen? Maar naar wat en hoe pak je dat aan? Voor al dit soort vragen zijn in het hele land de Regionale Mobiliteitsteam opgezet. Loopbancoaches van de bonden werken hierin samen met gemeenten, UWV en scholen om mensen die in Corona tijd hun baan (dreigen te) verliezen, te begeleiden naar nieuw werk.

Wil je weten wat de loopbaancoaches voor jou kunnen doen of wil je meer weten over wat een loopbaantraject is, dan ben je van harte welkom op de Open Coffee.

Gratis bijeenkomst

Tijdens de Open Coffee op dinsdag 12 april zullen Diana de Boer en Titia Terpstra, beiden loopbaancoach bij James (CNV), je bijpraten over de Regionale Mobiliteitsteams en wat deze voor jou kunnen doen.

Open Coffee Drachten

Een plek waar leden én niet-leden elkaar kunnen ontmoeten, ontwikkelen en netwerken. Dat is het idee achter de Open Coffee. Je bent van harte welkom om ruim twee uur bij elkaar te komen om kennis te maken, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.

Aanmelden

Dit kan via e-mail regionoordactief@cnvvakmensen.nl. In verband met de zaalreservering willen wij graag weten of je komt. De Open Coffee wordt gehouden op:

Vermeld hierbij duidelijk wat de datum is van jouw voorkeur.

12 april 2022 Open Coffee
7 juni 2022 Open Coffee
27 september 2022 Open Coffee
15 november 2022 Open Coffee

Open Coffee 12 april 2022

Locatie: De Schakel, Klokhuislaan 12, 9201 JE Drachten

Aanvang: 10.00 uur

Het formele gedeelte van de bijeenkomst eindigt om 12.00 uur. Aansluitend kun je tot 13.00 uur, onder het genot van een broodje, netwerken met de andere deelnemers.

Je ontvangt na aanmelding geen ontvangstbevestiging!

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het kerkelijk centrum aanwezig en voor mensen die met het openbaar vervoer komen is het gemakkelijk te bereiken.

De koffie staat klaar op dinsdag 12 april 2022 vanaf 9.45 uur.

Ben je na aanmelding toch verhinderd, geef dit dan door tot 18.00 uur op de dag van de Open Coffee via telefoonnummer: 06 2022 2123.

RNA | Regio Noord Actief | regionoordactief@cnvvakmensen.nl
Roderik Mol | Vakbondsbestuurder | r.mol@cnvvakmensen.nl