Ladies Night

8 februari organiseert CNV Vakmensen Ladies Night. Een gezellige avond met inspirerende workshops voor en door vrouwen. Kom jij ook?

“Aan het einde van mijn geld houd ik altijd een stukje maand over.” Herkenbaar? Deze editie van Ladies Night staat in het teken van geluk, geld en werk. Onderwerpen die je niet elke dag met iedereen bespreekt. Op Ladies Night ontmoeten werkende vrouwen elkaar om ervaringen te delen en kennis op te doen.

In ons kantoor in Utrecht ontvangen we je met een broodjesmaaltijd. Een verrassende spreekster opent het programma, daarna starten de workshops. Ken je iemand met wie je deze avond samen wil meemaken? Gezellig! Introducees zijn van harte welkom.

Workshops

Deze workshops bieden we aan:

Hoe kom ik rond in deze onzekere tijd
De kosten stijgen hard op dit moment. Grote kans dat je inkomen niet net zo hard meestijgt. Dat kan leiden tot geldstress. De schrijfster van het boek ‘De Geldreis: reken af met geldstress en maximaliseer je leven’ deelt haar ervaringen en geeft tips over omgaan met geldstress.

Hoe werkt mijn loonstrook
Elke maand ontvang je een loonstrook waarop het salaris staat. Én allerlei afkortingen, inhoudingen en andere informatie. Weet jij wat die allemaal betekenen? Het CNV ziet regelmatig onjuistheden op de loonstrook. Leer van onze CNV-deskundigen waar je op moet letten.

Hoe kom ik meer in mijn kracht
Ongelijke situaties op de werkvloer komen nog steeds voor. Hoe ga je ermee om als het jou overkomt? In deze workshop krijg je advies om in de praktijk toe te passen. Bijvoorbeeld over hoe je in gesprek gaat en hoe je voor jezelf zorgt in zo’n situatie.

Hoe maak ik werk leuk
Haal jij voldoening uit je werk? Word je voldoende geprikkeld? Welzijn op je werk is belangrijk. Deze workshop gaat over werkgeluk. Krijg tips over hoe je werk leuk kan maken en houden en er het optimale uit kan halen.

Geef bij je aanmelding aan welke 3 workshops jouw voorkeur hebben. Op basis daarvan delen wij je bij 2 daarvan in.

Programma

17:30 Inloop met maaltijd

19:00 Welkom door projectgroep VrouwenWerkt

19:10 Opening

19:30 Workshops ronde 1

20:35 Workshops ronde 2

21:30 Afsluitende borrel

Adres

CNV-kantoor, Tiberdreef 4, 3561 GM Utrecht

Bereikbaarheid

  • Kom je met de auto: er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom ons kantoor.
  • Reis je met het openbaar vervoer: ons kantoor ligt naast treinstation Utrecht Overvecht. Bushaltes zijn ook voor de deur.

Aanmelden

Schrijf je uiterlijk 1 februari 2023 in via het aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging.
Neem je een introducee mee? Leuk! Meld haar dan ook aan.
Deelname is gratis.

Vragen?

Mail naar vrouwenwerkt@cnvvakmensen.nl of bel Mart Veit: 030 – 75 11 533.