Wordt de volgende cao Metaaltechiek echt jouw cao?

In het voorjaar, in april om precies te zijn, starten de onderhandelingen voor jouw nieuwe cao. CNV vakmensen doet dit niet alleen namens en vóór alle werknemers, maar doet dit ook mét de leden die werkzaam zijn in de Metaal en techniek.

De meeste leden denken en praten mee op afstand, door te reageren op een nieuwsbrief, ideeën in te brengen via Je Achterban, of door een stem uit te brengen op een (tussentijds) resultaat.

Cao commissie
Een paar leden doen dit heel dichtbij het vuur. Zij zijn samen de cao-commissie. Om voor dit komende cao-proces nog steviger in onze schoenen te staan, wil de cao-commissie uitbreiden.

Ben jij werkzaam in de Metaal en techniek? Vind jij dat je best goede input kan leveren voor jouw nieuwe cao? Of misschien vind jij wel dat het echt helemaal anders moet?

Meld je aan!
Om te beginnen gaat het om het komende cao-traject. Bevalt het je? Dan is de mogelijkheid om voor langere tijd een actieve rol in te nemen.  

De cao onderhandelingen starten in april, maar het voortraject start in februari al. Wil je echt iets in de melk te brokkelen hebben, meld je dan dus snel aan! Dan wordt de nieuwe cao Metaaltechniek wel heel echt jouw cao!

Op je Achterban staat de hele advertentietekst voor de werving cao-commissielid en ook de de link naar het aanmeldformulier.

Misschien heb je al een account, misschien ook niet. Dan is het goed om te weten dat dit komende cao traject Je Achterban heel actief ingezet wordt om ideeën op te halen, in gesprek te gaan met werknemers uit de hele sector en om het cao-proces heel overzichtelijk en toegankelijk te maken. Lezen kun je zonder account, maar meepraten, je stem uitbrengen en vragen stellen of beantwoorden kan alleen met een account. Je hebt het account in een handomdraai gemaakt!

Klik hier om naar de hele advertentietekst voor cao-commissie lid en de aanmelding te gaan.