Al het nieuws

Word jij onze nieuwe contactpersoon Midden Nederland?

Wil jij een grote bijdrage leveren aan het bereiken van goede arbeidsvoorwaarden, een actief en betrokken lid zijn van de bond zonder verplichtingen en allemaal gratis trainingen om jouw cao-kennis uit te breiden? Lees dan vooral verder!

Wij waarderen jouw lidmaatschap bij de bond ontzettend. Met jou erbij staan wij sterker in het bereiken van goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien staan wij altijd voor jou klaar en komen graag voor jou op.
Je kunt er daarnaast geheel vrijblijvend voor kiezen een actieve bijdrage te leveren als lid in regio Midden-Nederland. Om jouw sector beter te kunnen vertegenwoordigen aan de onderhandelingstafel is het belangrijk dat wij weten wat er speelt op de werkvloer. Contactpersonen kunnen ons hierin ondersteunen zodat wij hierop kunnen inspelen. Contactpersonen zijn vooral de ogen en oren van de bond die als eerste eventuele reorganisaties en problemen melden.

Jouw taken
Wanneer je contactpersoon binnen jouw bedrijf bent, signaleer je problemen van collega’s en schakel je hierover met de vakbondsbestuurder waaraan jij wordt gekoppeld. Ook kunnen collega’s jou aanspreken over eenvoudige werkgerelateerde vragen waar jij antwoord op kan geven of waarvoor je ze verwijst naar de vakbondsbestuurder. Soms vragen we je wat flyers van ons te verspreiden in de kantine.
Het is een volkomen vrijwillige functie waarbij je het zo breed maakt als je zelf wilt. Je stopt er dus net zoveel tijd in als je zelf wenst. Niks moet, alles mag.

Speciaal voor jou
Wij waarderen alle inzet enorm en hebben contactpersonen hard nodig. Wij faciliteren speciaal voor contactpersonen gratis trainingen om onder andere de basiskennis over de cao, functiewaardering, pensioen en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Erg handig, dit raden wij iedereen aan!

Meer weten?
Kortom: het gaat om een laagdrempelige, vrijblijvende functie waar je ons zeer goed mee kunt helpen. Jij kan op deze manier bijdragen aan het snelle schakelen tussen de werkvloer en bondbestuurders. Wij hebben jou in regio Midden-Nederland hard nodig!
Klik hier om je aan te melden als contactpersoon. Wil je eerst een kijkje nemen op onze website, ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/kaderleden
Ben je reeds contactpersoon voor CNV Vakmensen, dan hoef je je natuurlijk niet opnieuw op te geven.

Heb je nog vragen, dan kun je me een e-mail sturen of mij even bellen.
Namens regio Midden-Nederland,
Lili Grandiek
E l.grandiek@cnvvakmensen.nl 
M 06 4050 2110