Wil je meer invloed op je arbeidsvoorwaarden bij Beter Horen?

Als medewerker van Beter Horen, zou je veel meer invloed op je eigen arbeidsvoorwaarden kunnen hebben dan nu het geval is. Als vakbonden proberen we dan ook namens jullie een plek aan de overleg-tafel met de directie te krijgen. Als lid kun jij ons daarbij helpen. Wijs je collega’s op onze speciale webpagina over Beter Horen en laat ze reageren. En doe dat zelf natuurlijk ook.

Als medewerker van Beter Horen heb je op dit moment géén cao. Vakbonden zijn zelfs helemaal niet bij jouw arbeidsvoorwaarden betrokken. Die worden voornamelijk door de directie en de OR vastgesteld. Loonsverhogingen, arbeidstijden, ongewenste situaties op de werkvloer, noem maar op. Je hebt er momenteel weinig invloed op. Daar kan verandering in komen. 

Directie is huiverig
Op dit moment zijn we wel in contact met de directie. Maar helaas is er nog steeds geen cao. Beter Horen geeft aan dat ze veel concurrentie hebben. Als CNV Vakmensen denken we dat Beter Horen juist een voordeel heeft met een cao. In de huidige krappe arbeidsmarkt kiezen specialisten als jullie natuurlijk eerder voor een werkgever met goede arbeidsvoorwaarden.

Samen gaan we ze overtuigen
Om jullie werkgever te overtuigen dat goede pakket arbeidsvoorwaarden voor jullie met CNV Vakmensen en FNV af te spreken, hebben we zoveel mogelijk steun nodig. Wijs daarom je collega’s op onze speciale webpagina. Hier kan je laten weten hoe belangrijk jij een cao vindt. En wat jij vindt dat daarin zou moeten staan: hoger loon, vrije dagen, meer veiligheid op de werkvloer, noem maar op. Wij willen weten wat jullie bezighoudt, zodat wij erover in gesprek kunnen met de directie. Hoe meer reacties we hebben, hoe sterker we staan!

Het gaat ons lukken
Samen gaan we ervoor en samen gaat het ons lukken. Helemaal als je collega ook lid wordt. Dan hebben we meer invloed aan de onderhandelingstafel (en hebben we ook nog een cadeautje voor jou persoonlijk). Wordt vervolgd!

Vragen? Stel ze gerust
Heb je nog vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Laat het weten: mail of bel met Erik Maas, cao-onderhandelaar namens CNV Vakmensen in de detailhandel.

e.maas@cnvvakmensen.nl
06 51 60 21 45