Wij zijn 4 augustus a.s. bij Apollo Vredestein

Wij hopen dat jullie enigszins tot rust kunnen komen, voor zover jullie vakantie hebben. Op 3 augustus is de zomerstop voorbij en gaan vele van jullie weer aan het werk. Met de gebeurtenissen vlak voor de vakantie nog vers in het hoofd willen wij er als vakbonden voor jullie zijn.

Daarom zullen de vakbondsbestuurders CNV & FNV na de zomerstop bij jullie langskomen. Ook de kaderleden zijn aanwezig.

Wanneer:            Dinsdag 4 augustus tussen 13:00 – 17:00 uur.
                            Je kan op elk gewenst tijdstip tussen 13:00 en 17:00 langs komen.
Waar:                  CK 1
Doel:                   Er voor jullie zijn. Stoom afblazen. Een luisterend oor bieden.
                            Vragen verzamelen.
Voor wie:            Iedereen is welkom

Belangrijk:
Tijdens deze bijeenkomsten kunnen wij jullie weinig tot geen concrete informatie geven. In september zullen de vakbonden gezamenlijk een viertal sessies plannen waar we de inhoud van het sociaal plan tot in de puntjes aan jullie zullen uitleggen.
Daarnaast hebben we zowel de werkgever als de Ondernemingsraad geadviseerd om bijeenkomsten te organiseren om het door hun overeengekomen akkoord toe te lichten.

Wat we wel kunnen doen is al jullie vragen noteren. Misschien hebben we al antwoord op bepaalde vragen. Maar verwacht aub dat we veel vragen zullen moeten noteren en deze door zullen zetten naar OR of werkgever, of tijdens onze “sociaal plan – sessies” in september hierop terug komen.

Veiligheid:
Wij vragen jullie allen om de RIVM-richtlijnen en instructies van de werkgever aangaande de coronamaatregelen in acht te nemen. We hebben geen idee hoeveel mensen 4 augustus komen en of er überhaupt behoefte aan is. Mocht het onverhoopt erg druk zijn,  dan plannen we gewoon nog een bijeenkomst als deze.

Misschien tot dan!

Mede namens Ashna Kamta (FNV),

Nicole Engmann namens Gerard van Dijk
bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 60 19 89
E:  n.engmann-vaneijbergen@cnvvakmensen.nl