Al het nieuws

Wat zijn de Corona gevolgen in jouw Taxi werk?

Corona laat ernstige sporen achter, ook in de taxi branche. Daarom is het van belang om goed vertegenwoordigd te zijn door een vakbond en een goede rechtsbijstandverzekering te hebben voor werk en gezin. Dat het CNV jou dat biedt is voor jou vast duidelijk geweest toen je lid werd van CNV Vakmensen.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in deze turbulente tijden, houden wij de komende tijd regelmatig een enquête. Dit is de eerste.

Kort en krachtig
We hebben in deze eerste enquête een paar concrete vragen opgesteld die je eenvoudig met een meerkeuze antwoord kunt bevestigen. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om eigen opmerkingen te maken.

Je Achterban - het Online platform voor iedereen uit de Taxi Branche
Aan het eind van de enquête kun je nog allerlei opmerkingen kwijt die je van belang vindt om te melden of zelf vragen stellen van welke aard dan ook op Je Achterban, ons online Forum.  Na de enquête kom je automatisch op Je Achterban Taxi.

GA DIRECT NAAR DE ENQUÊTE

Wij doen een beroep op jou, om je collega’s die geen lid zijn te vragen mee te doen aan deze enquête.

Momenteel kunnen je collega’s die nog geen lid zijn gebruik maken van het aanbod om de eerste zes maanden 50% korting op de contributie te krijgen! Want hoe meer leden, hoe sterker jij ook staat!

Met vriendelijk groet,

Agostino Di Giacomo Russo
Onderhandelaar CNV Vakmensen