Al het nieuws

Wat willen medewerkers Nestlé Amstelveen in cao?

De huidige cao’s bij Nestlé lopen 1 april af. Dat cao-traject heeft laten zien hoe belangrijk het is dat leden nauw betrokken zijn bij de onderhandelingen. We nodigen jullie graag uit voor een personeelsvergadering in Amstelveen om te spreken over de voorstellen voor de nieuwe cao.

Vorig jaar zomer hebben we voor Nestlé 2 mooie cao’s afgesproken. Deze cao’s lopen 1 april echter af en we staan voor onderhandelingen over een nieuwe cao’s. Nestlé probeert de kosten momenteel zeer te beperken of terug te dringen. Dit belooft weinig goeds voor de cao-onderhandelingen. Maar we gaan er met open vizier in en zijn benieuwd hoe jullie tegen de komende onderhandelingen aan kijken. Daarom hebben we 17 februari ledenvergaderingen gehouden in Nunspeet en houden we samen met de Ondernemingsraad van Nestlé Amstelveen een personeelsbijeenkomst op

dinsdag 10 maart van 10.30 tot 12.30 uur locatie: kamer 314, Amstelveen

Je bent van harte uitgenodigd en ook je collega’s zijn van harte welkom (ook als ze geen lid zijn van CNV Vakmensen). Denk van tevoren even na over wat je in de nieuwe cao zou willen afspreken, bijvoorbeeld op het gebied van loon.

Nieuwe kaderleden CNV Vakmensen
Louis Sanders, die jaren het gezicht van het CNV is geweest binnen Nestlé, gaat in de loop van dit jaar met pensioen. Hij zal het komende cao-traject nog meedoen, maar daarna zal hij ook afscheid nemen als kaderlid van het CNV binnen Nestlé. Inmiddels hebben we Gerrit Schuur en Henk Jan Plakke bereid gevonden om als kaderlid van het CNV in Nunspeet te gaan optreden. Het zou mooi als zich daar nog een actief lid vanuit NQAC (laboratorium Nunspeet) en een actief lid vanuit Amstelveen bij zou kunnen aansluiten. Mocht je daar werken en actief mee willen denken met CNV Vakmensen over de cao, dan horen we dat graag van je.

Mocht je naar aanleiding van het voorgaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met je CNV-bestuurders Martijn den Heijer (tel: 06-20164972 of e-mail: m.denheijer@cnvvakmensen.nl) of Jeroen Warnaar (06-20354990 of e-mail: j.warnaar@cnvvakmensen.nl ). Meer informatie over CNV Vakmensen kun je vinden op www.cnvvakmensen.nl .