Wat denken jullie van de cao-onderhandelingen Allnex?

Zoals bekend zijn we eind augustus gestart met de cao-onderhandeling bij Allnex. Mede naar aanleiding daarvan heeft Erik Meijer een 'Town Hall-meeting' gehouden over de situatie bij Allnex Bergen op Zoom. Maar belangrijker is: wat vinden jullie ervan?

Economische situatie 

In deze meeting gaf Erik Meijer kortweg aan dat de economische situatie voor de vestiging Bergen op Zoom volgens hem ernstig is. Deze meeting was ook digitaal terug te kijken begrijp ik. Wij willen graag weten hoe jullie hierover denken! Dat kan namelijk gevolgen hebben voor de nieuwe cao omdat de directie van Allnex vindt dat er veel minder ruimte is voor verbeteringen dan wij zouden willen. 

Wat vind jij?

Wij vinden dat de rekening van de economische situatie van Allnex niet bij de werknemers moet komen te liggen, zeker niet in deze dure tijden. Maar vind jij dat er rekening mee gehouden moet worden bij de cao onderhandelingen? En wat vond je van de 'Town Hall meeting'? In onze vorige nieuwsbrief kon je zien wat de status was van de eerste onderhandelingsronde. 

Verder onderhandelen op 11 oktober 

De volgende onderhandelingsronde staat gepland op 11 oktober. Laat je mening horen per mail: h.koetsveld@cnvvakmensen.nl of laat het weten aan de kaderleden Piërre Verdult, Peter Passier of Rinke de Ridder. Je kan ook terecht op de cao-pagina Allnex

Hubert Koetsveld: M 06 2886 6579 / h.koetsveld@cnvvakmensen.nl 
Peter Vlaming: M 06 5329 5256 / p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error