Al het nieuws

Vul de enquête Cao Sitech in

De cao-onderhandelingen bij jullie werkgever Sitech gaan eind juni weer van start. Met deze nieuwsbrief vragen wij jou om ons input te geven voor de voorstellenbrief. Inmiddels is ook de bestuurder bekend wie jullie belangen zal gaan vertegenwoordigen bij Sitech. Hij stelt zich in deze nieuwsbrief aan jullie voor.

Start cao-onderhandelingen
De huidige cao loopt eind juni weer af. De voorbereidingen voor de onderhandelingen zijn inmiddels gestart. Ook nu vragen wij jullie ons input te geven voor de komende cao-onderhandelingen. Wij willen graag van jullie weten hoe jij over een aantal punten denkt. Hiervoor hebben wij een enquête opgesteld. Klik hier om deze enquête in te vullen. Je kunt de enquête invullen tot en met 18 juni 2021.

Ledenvergadering
De voorstellenbrief willen we definitief met jullie afstemmen. Hiervoor willen we een ledenvergadering organiseren in de week van 30 juni tot en met 2 juli. Hopelijk kunnen we dit fysiek organiseren. Voor de ledenvergadering ontvangen jullie separaat een uitnodiging.

Nieuwe bestuurder
Eind 2020 is Ron Smeets met pensioen gegaan. Tot op heden werden jullie belangen bij Sitech tijdelijk behartigd door Robert Wonnink. Er is nu een definitieve keuze gemaakt wie jullie belangen bij Sitech gaat behartigen. Dit zal Ed Leunissen zijn.  

Ed Leunissen stelt zich voor als nieuwe bestuurder
Mijn naam is Ed Leunissen, 49 jaar en woonachtig in Nuth. Sinds 1 april van dit jaar ben ik in dienst van CNV Vakmensen als bestuurder. Hiervoor ben ik 28 jaar werkzaam geweest als journalist bij L1. De laatste jaren als economie-redacteur. Vanuit deze rol heb ik veel kennis opgedaan van de economie en het vakbondswerk. Naast Sitech zal ik ook bij bedrijven als DSM, Profcore en Fibrant aan de slag gaan. Ik hoop jullie, als de maatregelen dit toelaten, te ontmoeten voor een nadere kennismaking.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen, neem dan contact op met bestuurder Ed Leunissen.

Robert Wonnink, bestuurder CNV Vakmensen
en Ed Leunissen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2902 3284 / e.leunissen@cnvvakmensen.nl