Al het nieuws

Gastheer of gastvrouw worden?

Vrijwilligers gezocht

CNV Vakmensen is een maatschappelijke organisatie die niet kan bestaan zonder vrijwilligers. Op dit moment hebben we veel vacatures. Kijk snel of er iets voor je tussen zit.

Een gastvrouw of gastheer tijdens een workshop voor leden

We zijn op zoek naar leden die als gastheer of –vrouw willen optreden tijdens de workshopbijeenkomsten die we voor leden organiseren.

Via de ledenacademie kunnen leden van CNV Vakmensen workshops volgen. Die workshops worden door heel het land gegeven door professionele trainers die CNV Vakmensen inhuurt. Natuurlijk willen wij dat de leden zich welkom en thuis voelen tijdens de workshops. Daarom zijn wij op zoek naar leden die, als vrijwilliger, als gastheer of gastvrouw tijdens de workshops aanwezig zijn. Zou jij dit willen doen? Meld je dan aan: ledenacademie@cnvvakmensen.nl

Wat ga je doen als gastheer of gastvrouw?

 1. Je bent ongeveer een uur voor aanvang van de workshop aanwezig op de locatie. Tijdens de workshop ben jij aanspreekpunt voor de trainer én voor de deelnemers en de locatie waar de workshop gegeven wordt.
 2. Jij checkt of de zaal goed is. Staat de koffie/thee en wat lekkers klaar? Doet de beamer het? Etc. Je legt schrijfblokken en pennen klaar (deze krijg je thuisgestuurd van CNV Vakmensen). Er zit ook een stickervel bij. Daar zet je met een stift de voornaam op van de deelnemers. Zij kunnen die op hun kleding plakken.
 3. Jij heet de deelnemers welkom bij binnenkomst en houdt de deelnemerslijst bij. Jij wijst de leden op de koffie en thee en (als dit van toepassing is) vertelt ze over de lunch.
 4. Tijdens de workshop doe jij gewoon mee als deelnemer.
 5. Na afloop vraag je even bij de trainer hoe hij of zij de workshop ervaren heeft en neemt afscheid van de leden en wenst ze een goede reis terug.
 6. De ingevulde deelnemerslijst stuur je naar CNV Vakmensen met daarbij een kort verslagje hoe het gegaan is (positieve dingen, maar ook dingen die volgens jou beter had gekund). Van de deelnemerslijst kun je bijvoorbeeld een foto maken en die doorsturen.

Wanneer zijn de workshops?

Voordat doorgeeft of je als gastheer of gastvrouw bij een workshop wilt zijn, is het natuurlijk belangrijk om te weten wanneer de workshops zijn en waar.

Workshop Hoe maak ik een cv

(Duurt hele dag, jij bent aanwezig van 09:00 uur tot 17:00, inclusief lunch.)

 • 2 november 2021 Soest
 • 10 november 2021 Nuis (bij Drachten)
 • 23 november 2021 Beekbergen (bij Apeldoorn)
 • 1 december 2021 Nijmegen

Workshop Fijn assertief zijn

(Duurt een middag, jij bent aanwezig van 12:30 tot 17:00, zonder lunch.)

 • 9 november 2021 Nieuwegein
 • 11 november 2021 Beekbergen (bij Apeldoorn)
 • 16 november 2021 Nijmegen
 • 25 november 2021 Drachten

Workshop Ultieme werk/privébalans

(Duurt hele dag, jij bent aanwezig van 09:00 tot 17:00, inclusief lunch.)

 • 15 november 2021 Beekbergen (bij Apeldoorn)
 • 17 november 2021 Burgum (bij Drachten)
 • 24 november 2021 Dordrecht
 • 29 november 2021 Utrecht

Om bij de locaties te komen, mag je een kilometervergoeding declareren. Dat is 0,30 per kilometer. Of je declareert de kosten van het OV.

Heb je nog vragen?

Graag hoor ik van jou of je als gastheer of gastvrouw aanwezig wilt zijn. En dan ook bij welke workshop en op welke datum. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat natuurlijk ook heel erg graag. Je kunt zowel je vraag stellen als aanmelden via de mail: mail of bellen: 06 - 20 47 18 76.

Barbara Bosgoed

Ledenacademie CNV Vakmensen

Workshops Ledenacademie

Heb je interesse in de workshops gekregen?

Ga naar de workshops