Voortgang cao-onderhandeling DNV

We hebben weer een onderhandelingsronde achter de rug. De situatie is als volgt. Er is gesproken over de optie om een cao voor 2 jaar af te spreken. Dit heeft gevolgen voor de loonparagraaf. Het biedt echter ook mogelijkheden.

Structurele loonsverhoging en de pensioenafspraken zijn de twee belangrijkste onderwerpen waar we de volgende keer over uit moeten komen. De volgende cao-onderhandelingsronde vindt plaats op vrijdag 13 oktober 2023. Laten we bijgeloof niet in de weg staan en ervoor zorgen dat deze dag knopen worden doorgehakt en we samen tot een cao komen, waar jullie ook tevreden over kunnen zijn.

Online ledenbijeenkomst

We willen graag met jullie hierover in overleg in een online ledenbijeenkomst. Hier zullen we nog een uitnodiging voor versturen. We komen snel terug met een datum en tijdstip voor een ledenvergadering.
Het is belangrijk dat zoveel mogelijk van jullie er ook bij zijn dan.

Hebben jullie er bezwaar tegen als we jullie NAW-gegevens doorsturen naar CNV Overheid en Publieke Diensten? Jullie worden dan rechtstreeks door de onderhandelaar geïnformeerd, aangezien zij betrokken zijn bij de onderhandelingen.

Peter Vlaming
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06-53 29 52 56
E   p.vlaming@cnvvakmensen.nl

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error