Vlastuin, uitnodiging ledenbijeenkomst SP

In augustus 2020 hebben wij met jullie werkgever een sociaal plan (SP) afgesloten omdat Vlastuin ging reorganiseren. Wij willen graag van je horen hoe het afgelopen half jaar is verlopen. Daarvoor nodigen wij je uit voor een digitale bijeenkomst op maandag 25 januari 2021 van 19.00 tot 20.00 uur.

In de afgelopen periode hebben wij leden bijgestaan die onder de reorganisatie vielen en hebben de nodige vragen beantwoord aan zowel leden als niet leden. Wij hebben ook signalen ontvangen van medewerkers over de toepassing van het sociaal plan. Het is ons niet duidelijk hoe de stand van zaken is op dit moment. Wij horen geluiden dat de reorganisatie is afgerond. Maar dat is ons niet meegedeeld door je werkgever. Wij willen dan ook graag met je werkgever in gesprek gaan en hebben om een afspraak gevraagd.  

Ter voorbereiding op het gesprek met je werkgever willen wij graag jouw ervaringen horen. Ben je als gevolg van de reorganisatie je baan verloren en inmiddels niet meer werkzaam bij Vlastuin dan hopen wij dat je ook aansluit bij de bijeenkomst. Ook als je niet geraakt bent door de reorganisatie nodigen wij je graag uit voor deze bijeenkomst om te vernemen wat je van de reorganisatie merkt. Je mag deze uitnodiging delen met je collega die niet georganiseerd is bij een van de vakbonden. Zij zijn ook welkom om aan te sluiten bij de bijeenkomst.

Laat ons even weten of je aansluit bij de bijeenkomst op maandag 25 januari 2021 van 19.00 tot 20.00 uur. Je kunt een mailbericht sturen naar je eigen bestuurder:

Vervolgens ontvang je dan van ons een link om in te kunnen loggen.

Jouw input is belangrijk. Wij horen graag van je.

Gerard van Cuijk                                 Hafid Chaaby                         Johann Honders

Bestuurder CNV Vakmensen              Bestuurder FNV                     Bestuurder RMU

M 06 20 13 40 89

E  g.vancuijk@cnvvakmensen.nl