Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt met gratis scholing!

Blijf jezelf ontwikkelen. Zoek je een nieuwe baan of wil je doorleren in je eigen werk? Er is altijd een cursus of opleiding die je verder brengt. Vijf MBO-scholen in Noord Nederland bieden gezamenlijk een aantal cursussen en opleidingen aan onder de naam Het Noorden Leert Door. Van die cursussen kan jij gebruikmaken.

Door de coronapandemie verdwijnen banen. Ook veranderen banen door technologische ontwikkelingen en digitalisering. Er is veel aandacht voor de veranderingen die er op het werk plaatsvinden. De overheid helpt de arbeidskansen te vergroten met de subsidieregeling NL Leert Door.

Voor Noord Nederland is € 750.000,- beschikbaar waarmee 750 mensen geschoold kunnen worden. Voor deelnemers is het kosteloos. De Scholingsalliantie Noord waarin CNV Vakmensen ook deelneemt ondersteunt Het Noorden Leert Door van harte.

Je kunt kiezen uit ruim 40 opleidingen en cursussen voor uiteenlopende beroepen: van zorg tot techniek, van onderwijs tot marketing, van ICT tot sport. Voor deze opleidingen en cursussen kun je je nu inschrijven. Kosteloos, dankzij een subsidie van de overheid.

Kosteloos inschrijven kan nog tot 9 maart aanstaande. Er is een beperkt aantal scholingsplekken beschikbaar dus wacht niet te lang: vol is vol!

Klik op: https://www.scholingsalliantie.nl/scholingsaanbod/?_sft_nl_leert_door=nl-leert-door
voor het complete scholingsaanbod.   

Wil je dus eens kijken of er een opleiding is die jou verder helpt, kijk dan eens op de website en geef jezelf op.

Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mail aan: j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl


Jan Kampherbeek
Bestuurder CNV Vakmensen
E:  j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl