Uitnodiging pensioenbijeenkomsten a.s.r.

Zoals jullie in de Pensioenkrant hebben kunnen lezen, zijn wij met a.s.r. in gesprek over de toekomst van de huidige pensioenregeling. Deze regeling loopt eind dit jaar af en aan de cao-tafel hebben we afgesproken om gezamenlijk te komen tot een toekomstbestendige pensioenregeling.

Welke regeling dat moet worden, daar zijn wij met a.s.r nog niet uit. We hebben daar verschillende ideeën over. Graag nodigen wij jullie uit voor een informatiebijeenkomst over jullie pensioen. Welke regeling hebben jullie nu? Waarom wil a.s.r een andere regeling? Welke alternatieven zijn er? Hoe staan de vakbonden erin? 

De bijeenkomsten staan open voor alle medewerkers van a.s.r. Wij horen namelijk graag van zoveel mogelijk medewerkers hoe jullie tegen de toekomst van jullie pensioen aankijken. De bijeenkomst is een gezamenlijke bijeenkomst van de betrokken vakorganisaties: CNV Vakmensen, FNV Finance en De Unie en vinden als volgt plaats:

- 18 februari van 11:00 tot 13:00 uur. VC 1 en
- 20 februari van 11:00 tot 13:00 uur. VC 1. 

Kom naar één van de bijeenkomsten om je vragen te stellen en je mening te delen. Heb je nu al specifieke vragen, stel deze dan vooraf per mail aan mij zodat deze meegenomen kunnen worden in de bijeenkomst. 

Tamara Westerink,
bestuurder CNV Vakmensen

E t.westerink@cnvvakmensen.nl 
M 06 5120 2991