Uitnodiging ledenvergadering Bakker Sliedrecht

Wij zijn door jullie werkgever op de hoogte gesteld van hun voornemen een reorganisatie door te voeren. De ondernemingsraad heeft van jullie werkgever een adviesaanvraag ontvangen en is druk bezig om de voorgenomen plannen te beoordelen en te laten beoordelen.

In het voorgenomen besluit is ook begrepen een relatief kleine reductie van het aantal arbeidsplaatsen. Voor de vakbonden is echter het aantal verloren arbeidsplaatsen niet doorslaggevend om al dan niet een afspraak te willen maken over de sociale gevolgen. Daarom hebben wij er bij jullie werkgever op aangedrongen met de vakbonden te onderhandelen over een sociaal plan. Ondertussen heeft er een keer overleg plaatsgevonden en graag willen wij met jullie bespreken wat jullie in een sociaal plan geregeld willen zien én wat jullie werkgever tot nu toe aanbiedt.

Wij organiseren daarom een ledenvergadering bij jullie op het bedrijf.
Die houden we op 8 januari om 16.30 uur in De Boardroom.
Deze ledenvergadering is toegankelijk voor leden van de vakbond. Vóór aanvang van de vergadering is het ook mogelijk lid te worden, informeer dus ook je niet georganiseerde collega!

Graag zien we jullie daar om in gesprek te gaan over het proces van de reorganisatie én over een sociaal plan!

Rest ons voor nu jullie fijne feestdagen te wensen en een goed begin van 2020!

Mede namens collega Marry van der Stel van FNV Metaal.

Piet Verburg
Bestuurder CNV Vakmensen
Bereikbaar via 06 51 66 73 94 of p.verburg@cnvvakmensen.nl