Uitnodiging CNV bijeenkomst Noord Holland op 29 juni 2023

Op donderdagavond 29 juni om 19.30 uur organiseert CNV Vakmensen een avond met een lezing van hoogleraar Arjen Siegmann.

Samen met hem gaan we in gesprek over de economie en arbeidsmarkt in 2024. Het wordt een interessante maar vooral gezellige avond. We hopen zoveel mogelijk CNV leden uit Noord Holland te ontmoeten op 29 juni. Kom jij ook? Je mag ook een introducee meenemen die geen CNV lid is. Wij zorgen voor een hapje en drankje.

Samen vooruitkijken naar 2024

Het zijn dynamische tijden, waarin het soms lijkt dat onze wereld niet meer tot rust komt. Vooruitkijken is dan ook misschien moeilijker dan ooit. Niemand had de inflatiegolf van 2022 voorspeld en niemand heeft een glazen bol om een paar jaar vooruit te kijken. Desondanks kijken we als CNV Vakmensen voorzichtig vooruit naar het jaar 2024. Welke economische ontwikkelingen verwachten we? Welke veranderingen verwachten we op de Nederlandse arbeidsmarkt? En wat zal dat betekenen voor ons vakbondswerk in 2024?

Om hierover samen in gesprek te gaan hebben we Arjen Siegmann uitgenodigd. Hij zal een lezing te geven over de economie en arbeidsmarkt in 2024. Hierna is er ruimte voor vragen van de aanwezigen en we graag hierover graag met elkaar in gesprek.

Wie is Arjen Siegmann?

Arjen Siegmann studeerde econometrie aan de Vrije Universiteit en promoveerde aldaar in 2003. Vanaf 2007 werkt hij bij de Vrije Universiteit Amsterdam. In januari 2022 is hij benoemd tot bijzonder hoogleraar op de leerstoel ‘Waardenvol Werk en Christelijk Sociaal-Denken’ binnen de School of Business and Economics (SBE). De leerstoel is ingesteld in samenwerking met het CNV.
Daarnaast houdt Arjen zich binnen het Wetenschappelijk Instituut van het CDA bezig met de economische onderwerpen en de ontwikkeling van het christendemocratisch denken over sociaal-economische vraagstukken.

Locatie

Het Tolhuys aan de Zaan
Adres: Westzijde 216, 1506 GG Zaandam
De locatie is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Er is mogelijkheid tot gratis parkeren.

Programma

19.00 uur Inloop
19.30 uur Lezing Arjen Siegmann
20.00 uur Vragen en napraten
20.30 uur Borrel
21.30 uur Sluiting

Aanmelden

Wil je erbij zijn op 29 juni? Meld je dan uiterlijk 23 juni aan.
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar: secretariaat@cnvvakmensen.nl

Vermeld bij de aanmelding graag je naam, achternaam, postcode en eventueel de naam van je introducee.

We verheugen ons op jouw komst!

Mede namens Team Regio Noord Holland CNV Vakmensen, Henk Jongsma, Marten Jukema, Erik Maas, Souleiman Amallah, Chantal van Binsbergen, Tossif Alvi, Gert Koster, Myranda Cuypers, Said Halouchi en Mylene Blok,

Mirjam van Leussen
Bestuurder CNV Vakmensen
06-2886 6597
m.vanleussen@cnvvakmensen.nl