Al het nieuws

Uitleg pensioen bij a.s.r. op 18 en 20 februari

Op 18 en 20 februari zijn er medewerkersbijeenkomsten om jullie bij te praten over de gesprekken die vakbonden voeren met a.s.r. over de pensioenregeling. Omdat wij het belangrijk vinden dat de medewerkers goed worden geïnformeerd hebben we een flyer gemaakt.

In de flyer zie je in een vogelvlucht wat er tot nu toe is besproken. Ook lichten we toe waarop we met a.s.r. van mening verschillen en waar we op dit moment staan in de discussie. 
Daarom vinden we het juist nu van belang om met zoveel mogelijk medewerkers te spreken om te horen hoe iedereen er in staat. We willen je dan ook verzoeken om deze flyer met zoveel mogelijk collega’s te delen. Want niet alleen de leden van de vakbond maar alle medewerkers zijn welkom op de bijeenkomsten. Je kan hem makkelijk per email doorsturen, maar printen en verspreiden in kantoor kan natuurlijk ook.  

We hopen velen van jullie te zien op 18 of 20 februari. 

Werk je op een ander kantoor dan Utrecht en kan je er niet bij zijn, laat het ons weten. We kunnen dan nadenken over een andere manier om jullie te spreken. 

Tamara Westerink
bestuurder
E. t.westerink@cnvvakmensen.nl
M. 06 51 20 29 91

 

Downloads