Toneelavond Platform Meerwaarden 15 maart

Graag nodigen wij u uit voor een toneelavond in Uitwijk.
De toneelgroep Juliana uit Uitwijk zal de komedie “Familie Bruinsma in de bocht, Groeten van de Veluwe" van de schrijver Carl Slotboom opvoeren.

Van deze familie zijn meerdere toneelstukken geschreven, allemaal met dezelfde personages. Het stuk wat wij voor u gaan brengen speelt zich af op een camping. Familie Bruinsma is een echte door de wol geverfde campingfamilie met een toch wel heel speciale omgangsvorm richting elkaar en naar andere mensen. Op de camping ontmoeten ze de keurige nette familie Zwaanswijk. Een familie die nog nooit heeft gekampeerd maar alleen vakantie heeft gevierd in dure hotels. Ze zijn op de camping terecht gekomen na het winnen van een prijs met het invullen van een cryptogram. Beide families komen naast elkaar in een caravan op de camping. Het valt niet mee voor de familie Zwaanswijk, ze kampen met behoorlijke aanpassingsproblemen. Dit in schril contrast met de familie Bruinsma die zich als een vis in het water voelt. De nodige confrontaties tussen beide families laten dan ook niet lang op zich wachten. Voor zowel de toneelspelers als ook de toneelbouwers een ware uitdaging!

De toneelavond wordt gehouden op vrijdag 15 maart in Gemeentecentrum De Hoogt,
Hoefpad 2, 4288 JB Uitwijk.
De avond begint om 19:30 uur, de zaal is vanaf 19:00 uur voor u open.

Aanmelden vóór 11 maart. Het beste via e-mail m.sterk@casema.nl en anders 0183 635540 o.v.v. naam, adres, telefoon- en relatienummer en vermelding alleen of met partner. Wacht niet te lang, want vol=vol!

Na uw aanmelding ontvangt u van ons géén bevestiging, wij rekenen dan op uw komst. Indien deelname na uw aanmelding niet meer mogelijk is, laten wij het u weten. Mocht u zich aangemeld hebben en onverhoopt toch niet kunnen, dan kunt u zich afmelden bij ondergetekende via m.sterk@casema.nl en anders 0183 635540.

CNV Vakmensen wenst u een prettige avond!

Bestuur Platform Meerwaarden,
Mans Sterk