Tijd om even stil te staan zonder vrachtwagen?

Tijd om even stil te staan bij je werk, je leven en je toekomst. Waar ben ik goed in? Wat wil ik nog leren? Waar liggen er kansen? Pitstop is een online platform dat je helpt bij het vinden van antwoorden op dit soort vragen. CNV Vakmensen deelt dit g

Pitstop denkt ook met je mee over geldzaken. Hoe kun je slim met je geld omgaan, zodat je werk en je leven leuk blijven. En hoe blijf je geestelijk en lichamelijk fit, zodat je het werk ook in de toekomst nog aan kunt. En ook belangrijk: is de balans tussen werk en privé nog goed, of wringt het soms?

Pitstop Doe-dagen
Pitstop is niet alleen online aanwezig. Tijdens de Pitstop Doe-dagen kun je praktische workshops volgen die je helpen om de volgende stap te maken. Bijvoorbeeld om te leren solliciteren, zodat je die nieuwe baan krijgt. Of om het gesprek aan te gaan met je werkgever. Als je bijvoorbeeld een wens hebt om minder te gaan werken. Of kies voor de workshop vitaal leven en werken. Je krijgt veel nuttige tips van de trainers, je hoort verhalen van andere collega’s uit de sector en je gaat naar huis met een tas vol kennis en inspiratie.

Kies je eigen programma
Je kunt het programma helemaal zelf bepalen door een keuze te maken uit maar liefst 7 workshops. Klik hier om om de workshops te bekijken. Zo kun je sommige workshops na elkaar plannen op 1 dag of verdelen over 2 dagen. De workshops worden gegeven op de volgende data: zaterdag 21 september 2019 en zaterdag 2 november 2019

Heb je interesse?
Meld je dan snel aan via Pitstop. Ben je voor het eerst bij Pitstop? Dan maak je eerst een persoonlijk account aan. Was je al eerder bij Pitstop? Dan hoef je alleen maar in te loggen. Je kunt de workshops bekijken in de shop. Daar vind je ook een knop om je aan te melden.

Aanmelden kan tot twee weken van te voren. De workshops zijn gratis als je SOOB-premie betaalt. Dit zie je terug op je loonstrook. De locatie is in de omgeving van Utrecht. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met meer informatie.

Heb je nog vragen of kunnen we je helpen bij het kiezen van de workshops? Bel dan naar 088-2596271 of stuur een mail naar pitstop@stlwerkt.nl.

Tot ziens bij Pitstop!

Met vriendelijke groet,
Sectorinstituut Transport en Logistiek
Team Pitstop