Stemmen over Sociaal Plan Swedish Match

Tijdens de ledenvergaderingen is het voorstel van de werkgever voor het sociaal plan besproken. In deze mail nog even de hoofdpunten en de link naar de stemming.

Tijdens de ledenvergaderingen vorige week hebben we uitgebreid stil gestaan bij het voorstel van de werkgever voor het nieuw te sluiten sociaal plan.  Op dit moment wordt gewerkt aan de nieuwe teksten. Uiteraard zullen wij als bestuurders van de vakbond de teksten controleren op compleetheid en juistheid. Toch willen we jullie al wel de mogelijkheid bieden om te stemmen over de inhoud van het sociaal plan.

Hoofdpunten

De hoofdpunten van het sociaal plan hebben we tijdens de verschillende vergaderingen aan jullie toegelicht. Het grootste verschil met het eindbod zit hem nu in de beeindigingsvergoeding en de duur van het sociaal plan. Deze zijn verhoogd naar 3.0 x de  transitievergoeding en een sociaal plan voor de duur van 5 jaar. In de bijlage van dit bericht tref je de hoofdpunten van het voorstel.

Stemmen

Uiteindelijk bepalen de leden van de vakbond of het voorstel akkoord is en dus of we hiermee een nieuw sociaal plan hebben gesloten. Je kunt via de onderstaande link je stem uitbrengen. 

Klik hier om te stemmen over het sociaal plan >>

Mocht het je niet lukken om via de link te stemmen, neem dan contact met mij op per e-mail of telefonisch op onderstaande contact gegevens.

Anthony Williams
Bestuurder CNV Vakmensen
06-18711343
a.williams@cnvvakmensen.nl

Downloads