Stem over eindbod sociaal plan VDL Nedcar

Heb jij al jouw stem uitgebracht over het eindbod van VDL Nedcar voor een sociaal plan? Het kan nog tot en met vrijdag 19 februari 15:00 uur. Vergeet ook niet aan te geven of je wel of niet bereid bent om actie te voeren als het eindbod wordt afgewezen door de leden van CNV Vakmensen.

Stemmen
Jullie werkgever heeft een eindbod neergelegd voor een sociaal plan. Als lid van CNV Vakmensen mag jij ons laten weten wat jij van dit eindbod vindt. Dit doe je door digitaal je stem uit te brengen. Dit kan nog tot vrijdag 19 februari 15:00 uur. Ook vragen we aan je of je bereid bent om eventueel actie te voeren als het eindbod door een meerderheid van de leden wordt afgewezen. Heb jij je stem al uitgebracht? Nee, klik dan op onderstaande link om je stem uit te brengen. Het eindbod heeft een aantal goede elementen, maar er zijn ook een aantal belangrijke elementen die wat ons betreft verbeterd moet worden. Zo is het niveau van de ontslagvergoeding veel lager dan wat wij elders afspreken. Dit is dan ook de reden waarom wij het eindbod met een negatief stemadvies bij jullie voorleggen.

Om je stem uit te brengen; Klik hier

De volledige tekst van het eindbod kun je terugvinden onder ‘Downloads’.

Toelichting
Het is mogelijk om een bijeenkomst bij te wonen waarin ik het eindbod van VDL Nedcar zal toelichten. Door de coronamaatregelen mogen wij op dit moment geen fysieke bijeenkomsten organiseren. Vandaar ook dat de bijeenkomsten digitaal via MS Teams plaatsvinden. Wil jij een bijeenkomst bijwonen, dan kan dat. Meld je dan bij mij aan voor één van de digitale bijeenkomsten.

Overzicht digitale bijeenkomsten toelichting eindbod

  • Woensdag 17 februari 19:00 – 20:30 uur
  • Donderdag 18 februari 09:00 – 10:30 uur
  • Donderdag 18 februari 15:30 – 17:00 uur
  • Donderdag 18 februari 19:00 – 20:30 uur

Stuur een mail naar r.wonnink@cnvvakmensen.nl en geef aan welke bijeenkomst jij wilt bijwonen. Na aanmelding ontvang je van mij een mail met een link om de bijeenkomst bij te wonen.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 86 42 65
E r.wonnink@cnvvakmensen.nl

 

Downloads