Al het nieuws

Stem nu over het cao-resultaat bij AFP

Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief hebben gelezen, hebben we door de ontwikkelingen rond het Coronavirus geen ledenvergaderingen kunnen houden. We willen wel het onderhandelingsresultaat AFP toelichten.

Toelichting op het onderhandelingsresultaat
Met de volgende link kun je hierover een filmpje bekijken. In dit filmpje wordt door Karin Boelens (FNV) en ondergetekende het onderhandelingsresultaat toegelicht. Hopelijk helpt dit een beetje mee voor de beeldvorming over het behaalde resultaat.

Verder kun je In de bijlage ook de tekst van het onderhandelingsresultaat vinden. Ik kan me voorstellen dat je nog met vragen zit of opmerkingen hebt over het geheel. En daar is natuurlijk ruimte voor. Dit kan via de mail (j.marskamp@cnvvakmensen.nl) of we kunnen een telefonische afspraak maken. Dus mocht je me willen spreken: ik hoor heel graag van je.

Stemming
Via deze link kan je digitaal je stem uit brengen, dit kan tot 6 april 2020.

Corona virus
Heel Nederland is geraakt door de uitbraak van het coronavirus. Dit heeft impact op heel veel dingen, zowel werk als privé, en roept daardoor ook veel vragen op.
We proberen als CNV Vakmensen onze leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Een van de manieren is via onze website. Voor de vragen die je misschien hebt, hebben we een webpagina geopend: https://www.cnvvakmensen.nl/themas/coronavirus Uiteraard kan je ook altijd bij mij terecht met vragen rond dit onderwerp.

Mede namens de kaderleden,

Job Marskamp,
bestuurder CNV Vakmensen

M 06 2390 9865
E j.marskamp@cnvvakmensen.nl

 

Downloads