Sociaal plan Royal De Boer getekend

Nadat de stemming had plaatsgevonden is het sociaal plan helemaal uitgewerkt. Deze is nu getekend en de directie heeft bekendgemaakt wie men wil ontslaan.

Afgelopen donderdag hebben wij het definitieve sociaal plan ondertekend. In de bijlage tref je het definitieve document aan.

Boventalligheid
Wij begrijpen dat vrijdag bekend is gemaakt wie er boventallig is. Dat is vooral voor deze collega's heftig: zij verliezen immers hun baan. Maar het is ook heftig voor de achterblijvers die hun directe collega’s of maat moeten missen. Of zich zorgen maken hoe het in de toekomst zal gaan bij Royal de Boer.
Wanneer jij je baan bij Royal de Boer verliest kan dat emoties en veel vragen oproepen. Misschien had je al een vermoeden of denk je meteen aan nieuwe deuren die geopend kunnen worden. Wij staan in deze situatie voor je klaar met antwoorden op je vragen, een luisterend oor en ook om jouw verder te begeleiden in het traject naar ander werk.

Contact
Wij horen graag welke leden er betrokken zijn bij deze ontslagronde. Ook staan wij voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. 

Jan Kampherbeek,
bestuurder CNV Vakmensen
j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl

 

Downloads