Al het nieuws

Sitech cao 2019. Vergeet niet te stemmen!

Na 2 werkonderbrekingen en een dreigende staking ligt er nu alsnog een onderhandelingsresultaat. Op 4 juli hebben de aanwezige leden op het “actieterrein” alvast een 1e stem indruk gegeven. De officiële stemming moet nu gebeuren.

Jullie gaven de doorslag. Bedankt!
Het onderhandelingsresultaat ligt er nu eindelijk en dat hebben jullie allemaal kunnen doorlezen. Dat betekent dat jullie als lid van CNV Vakmensen je mogen uitspreken over dit resultaat. Het heeft heel wat moeite gekost om dit te bereiken. Niet alleen een moeizaam en lang onderhandelingstraject, maar ook jullie moesten daarvoor aan de bak. Met op 26 april én 26 juni werkonderbrekingen wilden jullie duidelijk maken dat jullie volledig achter de eisen van de vakbonden stonden. Het was helaas nog niet overtuigend genoeg. De stakingsdreiging voor 4 juli heeft waarschijnlijk de directie alsnog overtuigd dat het jullie echt menens was. Nu ligt er dus een onderhandelingsresultaat. Op basis van dit resultaat zal er straks nog veel werk verzet moeten worden om de best mogelijke invulling te geven aan alle onderwerpen die moeten worden uitgewerkt.

Alle leden moeten stemmen
Jullie hebben als leden de doorslag gegeven om dit resultaat te bereiken. Daarom is het dus ook belangrijk dat jullie nu door te stemmen het laatste stukje van dit lange moeizame traject afronden. Ik wil benadrukken dat het belangrijk is om gebruik te maken van je stemrecht. Stem voor of stem tegen, maar breng wel je stem uit, dat is heel belangrijk.

Hoe stemmen
Je kunt heel eenvoudig stemmen, door vóór 12 juli een mail te sturen naar: r.smeets@cnvvakmensen.nl
Zet daarin je naam én lidmaatschapsnummer en

  • Ik ga WEL akkoord met de cao
    of
  • Ik ga NIET akkoord met de cao

Mocht je je lidmaatschapsnummer niet vinden, vermeld dan je huisadres en postcode!
Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!
CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!


Ron Smeets
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06 51 11 55 94
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl