Al het nieuws

Sitech-cao 2019, ultimatum en voorbereiding acties

De leden hebben zich heel duidelijk uitgesproken tijdens de ledenvergaderingen op 10 april. Het heeft nu lang genoeg geduurd. Er moet nu een fatsoenlijke cao 2019 komen en als het dan moet, dan gaan we desnoods actie voeren!

De leden van CNV Vakmensen zijn het nu echt zat. Waarom snapt de directie niet dat de werknemers nú een goede cao voor 2019 willen. Ook willen zij géén verslechteringen in een volgende cao! Er wordt al maanden over gesoebat en de leden balen dat zij nu door de directie gedwongen worden om acties te gaan voeren om hun cao af te dwingen. Vrijdag 12 april is door CNV Vakmensen mede namens jullie het ultimatum met de eisen naar de directie gestuurd, zie bijlage. 

Actiecomité is noodzakelijk
De voorbereidingen voor de acties gaan nu dan ook start. Om acties goed te kunnen voorbereiden zijn er wel enkele mensen nodig die meedenken hoe de acties ingevuld en uitgevoerd kunnen worden. Ik doe daarom een dringend beroep op jullie als leden van CNV Vakmensen. Er zijn zeker enkele mensen nodig die willen meedenken. Alleen maar afwachten op een oproep om actie te voeren is onvoldoende. Ik verwacht toch echt enkele aanmeldingen om mee te helpen.

Mail mij dus zo snel mogelijk je naam en mobiele nummer zodat ik snel afspraken kan maken met enkele van jullie. Kijk nu niet naar je collega, maar zorg desnoods samen ervoor dat er enkele mensen meehelpen. Nu de acties echt dreigen te starten is het extra belangrijk om te laten zien dat je achter de eisen van de vakbond staat. Maak daarom jouw collega, die nog geen lid is, lid van CNV Vakmensen.
Ga voor meer informatie naar https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden Wij hebben nog steeds een interessante aanbieding: het eerste halfjaar 50% korting op de contributie!

Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)!
CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar!

Ron Smeets,
bestuurder CNV Vakmensen
T: 06 51 11 55 94
E: r.smeets@cnvvakmensen.nl

 

Downloads