Sitech cao 2019, goede poortactie en nu resultaat

Op vrijdag 26 april gaven zo’n 250 medewerkers van Sitech gehoor aan de oproep van de vakbonden om zichtbaar te maken dat zij nu eindelijk op basis van het ultimatum, die cao 2019 wilden krijgen. Het was een duidelijk signaal meende ook directeur Marc Dassen.

Duidelijk zichtbare poortactie
Ondanks dat wij buiten op de parkeerplaats uit de buurt van Gate 2 stonden was het actieterrein goed zichtbaar, zeker vanuit het nieuwe kantoor van Sitech.
Dat er ondanks de vakantie en overige vrije medewerkers toch nog zo’n 250 medewerkers van Sitech meededen met de actie was toch wel een duidelijk signaal. Dit werd ook opgevangen door de directie van Sitech en Marc Dassen kwam toch maar even polshoogte nemen. Ook zijn conclusie was dat het signaal duidelijk was en er nu toch maar snel een cao moet worden afgesloten. 

De komende dagen zal blijken of deze hoopvolle woorden ook kunnen worden omgezet in de gewenste afspraken voor een nieuwe cao 2019. Dit eerste signaal van jullie is in ieder geval duidelijk gezien! Nu is het afwachten op het resultaat. Alvast bedankt voor jullie inzet tot nog toe.  

De vakbond: dat zijn de leden 
Het is nu dus hoogste tijd om lid te worden. Daarmee geven wij samen een krachtig signaal af aan werkgever waar wij voor staan. Er is geen tijd meer om af te wachten! Wij hebben nog steeds een interessante aanbieding: Het 1e halfjaar 50% korting op de contributie! Kijk voor meer informatie op https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden 

CNV Vakmensen van en voor mensen, al 125 jaar! Samen denken, Samen doen, Samen sterk(er)! 

Ron Smeets, 
bestuurder CNV Vakmensen
T 06 51 11 55 94
E r.smeets@cnvvakmensen.nl