Al het nieuws

Reminder: Medewerkersbijeenkomst Sodexo/KLM

--Disclaimer: Dit bericht is voor Sodexomedewerkers op het KLM-account-- Zoals al medegedeeld: Op maandag 10-2 om 11 uur in Steigenberger Hotel nodigen de vakbonden FNV en CNV jullie uit voor een bijeenkomst over de situatie op het KLM-account. Belangrijke vragen gaan we dan bespreken.

Belangrijke vragen

Het gaat dan om:

- Hoe gaan we verder met het actietraject om onze doelen te verwezenlijken ?

- De bonden hebben afgelopen vrijdag opgeroepen tot het aanstellen van een bemiddelaar aan alle partijen (Sodexo, Engie, Structon en Crown Wolter & Dross en KLM).Zie ook: https://www.cnvvakmensen.nl/wie-we-zijn/nieuws/mediator-moet-contractconflict-op-schiphol-oplossen Hoe is daarop gereageerd ?

- Hoe gaan we om met het feit dat medewerkers een strakke sollicitatiedatum is gesteld om te solliciteren maar zonder enige garantie voor hen op voortzetting van hun baan, datgene waar wij samen ons nu juist voor inspannen ?

Wij hopen jullie mening over het vervolg duidelijk te kunnen horen en alle ideeën om richting een oplossing te komen zijn meer dan welkom.

Vragen/opmerkingen
Voor persoonlijke vragen of opmerkingen over de ontstane situatie mag je bestuurder Michiel Wallaard ook persoonlijk altijd benaderen via 06-20471892 of m.wallaard@cnvvakmensen.nl