Al het nieuws

Reminder: Breng je stem uit bij Sodexo!

Een korte reminder aan de leden van het CNV bij Sodexo, zowel in de catering als vallend onder de cao facilitair. Tot vrijdag 17 juli om 8 uur in de ochtend kan je jouw stem uitbrengen over hoe Sodexo de sociale gevolgen van de grote reorganisatie in Nederland wil aanpakken. Maak daar gebruik van!

Ledenvergadering
Vandaag (15 juli) heeft CNV haar ledenvergadering gehouden door middel van een uitgebreide digitale toelichting via Skype. Maar mocht je dat gemist hebben en toch willen stemmen, neem dan vooral de schriftelijke toelichting door die vorige week is gemaakt voor de leden van CNV: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/horeca/cao-contractcatering/nieuws/sodexo-doet-finaal-voorstel-cao-en-sociaal-plan.

Hoe breng ik mijn stem uit ?

Simpel! Mail naar m.wallaard@cnvvakmensen.nl onder vermelding van stemming Sodexo met je naam en evt. lidnummer in de mail. Geef aan of je voor of tegen de voorgestelde ongewijzigde verlenging van de cao FF (tot en met eind juni volgend jaar) en het gewijzigde sociale plan tot eind tot dit jaar (zowel voor de medewerkers in de catering als bij de facilitaire bedrijven) bent. En nogmaals, doe dat voor vrijdag 17 juli om 8 uur, dan sluit de stembus.

Leven er nog vragen bij je ?
Je kan je bestuurder vanuit het CNV bij Sodexo Michiel Wallaard ook bellen via 06-20471892.

Organiseer je !
Het zijn lastige tijden in de facilitaire dienstverlening. Catering, schoonmaak en ander facilitair werk staat stevig onder druk na het uitbreken van de coronacrisis. Dat maakt het extra belangrijk voor medewerkers om zichzelf te organiseren. Ook lid worden of collega's lid maken ? Een aanmelding is zo geregeld ! https://www.cnvvakmensen.nl/lidworden