Al het nieuws

Rectificatie arbeidsvoorwaardenenquête cao Aliphos

Helaas is er vanmorgen een verkeerde bijlage meegestuurd met de nieuwsbrief. Daarom stuur ik u nogmaals deze nieuwsbrief met de juiste bijlage.

Op 31 maart 2020 loopt de huidige cao bij Aliphos af. Dit betekent dat er op korte termijn onderhandelingen gestart moeten worden om te komen tot gewijzigde arbeidsvoorwaarden geldend vanaf 1 april 2020. Op 31 maart 2020 loopt de huidige cao bij Aliphos af.

Dit betekent dat er op korte termijn onderhandelingen gestart moeten worden om te komen tot gewijzigde arbeidsvoorwaarden geldend vanaf 1 april 2020.

Ter voorbereiding van de cao-voorstellenbrief word jij in de gelegenheid gesteld om via een arbeidsvoorwaardenenquête jouw wensen en ideeën kenbaar te maken, die vervolgens vervat zullen worden in een definitieve cao-voorstellenbrief.

Klik hier om de enquête te openen en de vragen te beantwoorden. Voor degene die deze nieuwsbrief per post ontvangen kunnen de bijgevoegde enquête invullen en mailen naar secretariaat@cnvvakmensen.nl.

Uiteraard bestaat er ook ruimte om jouw persoonlijke opvattingen en wensen kenbaar te maken. Je hebt hier tot uiterlijk 10 maart aanstaande de tijd voor.

Voor de cao-onderhandelingsdelegatie ben ik nog op zoek naar een lid van CNV Vakmensen, die Rob Hoogstad en mij hierbij komen versterken. Ook dit kun je in de enquête vermelden.

Zodra de cao-onderhandelingen van start gaan ontvang je de definitieve cao-voorstellenbrief van CNV Vakmensen en de cao- voorstellen van jouw werkgever.

Namens CNV Vakmensen
Arjan Huizinga, bestuurder
M: 06 51 60 20 32
E: a.huizinga@cnvvakmensen.nl

Downloads