Personeelsbijeenkomst op 16 juni bij Alliance Healthcare Meppel

Vakbond CNV houdt op 16 juni, komende donderdag, een bijeenkomst voor het personeel van Alliance Healthcare te Meppel van 13.00 – 14.00 in het bedrijfsrestaurant. Jij bent daarvoor van harte uitgenodigd. Neem gerust je collega’s mee, want zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom. CNV-bestuurders Rick Pellis en Albert Spieseke praten je bij en beantwoorden je vragen.

Waar willen we het over hebben?
Het besluit van Alliance Healthcare om de werkzaamheden van Meppel naar Veghel te verplaatsen, is behoorlijk ingrijpend voor medewerkers. Als vakbonden willen wij daarover goede afspraken maken. Op 3 juni hadden wij een eerste gesprek met de HR directeur. Wij praten je graag bij over de stand van zaken.

Er is een tweede gesprek gepland met de HR directeur op woensdag 22 juni. Tijdens dit gesprek zullen we in gesprek gaan over het Sociaal Kader dat afgesproken is met de ondernemingsraad. Wij streven er echter naar om een goed Sociaal Plan af te sluiten voor alle werknemers. Hiervoor zouden wij graag input hebben van jou en je collega’s.
Wat vind je van de huidige regelingen en zijn er belangrijke zaken die je graag anders geregeld wilt hebben of mist? Laat ons die weten. In de bijeenkomst, of na afloop apart.
 De input die we van jullie ontvangen zullen we meenemen in de vervolggesprekken met de HR directeur. 

Wanneer?
Donderdag 16 juni van 13.00 tot 14.00 uur in de bedrijfskantine.

Na afloop zullen wij tussen 14.00 en 15.00 uur nog aanwezig zijn in de grote vergaderruimte. Heb je nog vragen of stel je ze liever buiten de bijeenkomst om, loop dan gerust even langs. Bellen/appen/mailen mag natuurlijk altijd.

Wie zijn wij?
Rick Pellis, bestuurder CNV Vakmensen voor de sector Handel
R.Pellis@cnvvakmensen.nl
06 51 20 29 94

Albert Spieseke, bestuurder CNV Connectief Zorg & Welzijn voor de sector Apotheken
A.Spieseke@cnv.nl
06 51 38 07 59

Jouw lidmaatschap doet er toe
Kom op voor je rechten als werknemer. De vakbond steunt je daarin. Het CNV kan meer doen en meer betekenen, als er meer leden zijn. Heb je collega’s die nog geen lid zijn, nodig ze dan uit om lid te worden van het CNV: https://www.cnvvakmensen.nl/lid-worden/