Overname kandidaat TCR voor Prisma-vervoer

Zaterdag einde middag is CNV Vakmensen gebeld door Taxi Korthout Midden Brabant. Zij gaven aan dat ze een deal hebben bereikt met de curator v.w.b. het overnemen van het Prisma-vervoer.

Het bedrijf Taxi Korthout Midden Brabant gaf aan dat ze met Prisma een concessie hebben voor de periode van vijf jaar. CNV Vakmensen vindt dat goed nieuws aangezien daarmee ruimte ontstaat voor continuïteit en investeringen in het wagenpark.

Volgens het bedrijf Taxi Korthout Midden Brabant werken 60 personen voor het Prisma-vervoer. Dit werk zit voornamelijk in Brabant wist Taxi Korthout te melden. Ook gaf Taxi Korthout aan dat deze personen allen een baanaanbod krijgen conform hun eigen arbeidsvoorwaarden. Ook dat is goed nieuws.

CNV Vakmensen kan nu nog niet inschatten of alle werknemers die het prisma-vervoer deden onder de genoemde 60 personen vallen. CNV Vakmensen gaat daarover graag met jou, onze leden, in contact. We blijven de voortgang monitoren en roepen jou ook op om je te melden als zaken niet gaan zoals ze zouden moeten gaan.

De betreffende werknemers zullen komende week meer horen van de curatoren en het bedrijf Taxi Korthout Midden Brabant.

We blijven jullie zo snel mogeliijk informeren over de voortgang en ga ook vooral in gesprek met elkaar op Je Achterban.

Vragen kun je daar ook 24 uur per dag kwijt!
Je Achterban Taxi
Je Achterban Tour
Je Achterban Openbaar Vervoer

Met vriendelijke groet,

Tjeerd Orie (Regionaal CNV Bestuurder Zeeland & West-Brabant)
Agostino Di Giacomo Russo (Landelijk CNV Onderhandelaar Taxi)