Al het nieuws

Organisatoren Open Coffees gezocht

Vrijwilligers gezocht

Bij CNV Vakmensen zijn leden in het land al een paar jaar bezig om Open Coffees te organiseren. Dat zijn bijeenkomsten voor leden die op zoek zijn naar een (andere) baan. Deze bijeenkomsten van zo’n 2 uur staan in het teken van inspireren, kennis opdoen en met elkaar in gesprek gaan. Zodat je na afloop weer nieuwe energie hebt om je zoektocht naar een andere baan voort te zetten.

Alle hulp is welkom

Nu we, na corona, elkaar weer persoonlijk mogen ontmoeten, willen de leden de bijeenkomsten vanaf dit najaar weer gaan organiseren. En daar kunnen ze wel hulp bij gebruiken. Vandaar de oproep: Wil jij meehelpen bijeenkomsten te organiseren voor leden die op zoek zijn naar een (andere) baan?

  • Thema’s bedenken voor de bijeenkomsten
  • Deelnemerslijsten maken
  • Locaties zoeken en boeken
  • Sprekers/trainers zoeken en boeken
  • Als gastheer/gastvrouw aanwezig zijn tijdens de bijeenkomsten
  • Napraten en evalueren, wat kan er de volgende keer beter?

Wordt van jou verwacht dat je dit allemáál doet? Nee hoor. Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten en je kunt doen waar je het beste in bent. Als je samen met elkaar maar mooie en inspirerende bijeenkomsten organiseert.

Tijdsbesteding

Dat ligt er natuurlijk wel een beetje aan. Ga je naar alle bijeenkomsten? Dan ben je meer tijd kwijt dan wanneer je de locaties zoekt en boekt en de deelnemerslijsten maakt. De groep streeft ernaar om zo 4x per jaar een Open Coffee te organiseren in een regio. Woon je bijvoorbeeld in het westen van het land, dan worden daar maximaal 4 bijeenkomsten per jaar georganiseerd. Maar wil je ook betrokken zijn bij de bijeenkomsten in het oosten van het land, dan ben je dus meer tijd kwijt.

Wat kun je van CNV Vakmensen verwachten?

CNV Vakmensen zorgt ervoor dat jullie voldoende budget hebben om bijeenkomsten te organiseren. En je kunt gebruikmaken van vergaderruimtes van CNV Vakmensen. Om goed toegerust te zijn op jouw vrijwilligerswerk, kun je via de kaderacademie gratis trainingen volgen. Zo kun je de training

Plannen en organiseren en Introductie van de bond volgen. Maar ook bij andere trainingen ben je van harte welkom. Lees meer over de kaderacademie op de website www.cnvvakmensen.nl

Reiskosten kun je declareren

Voor de reiskosten die je maakt, kun je € 0,30 per kilometer declareren of de kosten van het OV. En ben je aan de slag voor het CNV rond lunchtijd, dan kun je op kosten van CNV Vakmensen lunchen in het bedrijfsrestaurant.

Interesse?

Stuur dan een mail of bel naar: 06 - 20 47 18 76.