Al het nieuws

Oproep. Stem onze kandidaat! Stem Kitty Roozemond!

In het pensioenfondsbestuur Horeca & Catering zit één bestuurslid rechtstreeks gekozen door pensioengerechtigden. Eind deze week starten de nieuwe verkiezingen. Namens de vakbonden CNV Vakmensen en FNV Horeca & Catering is Kitty Roozenmond onze kandidaat.

Kitty Roozemond (64):  “Ik zet graag mijn kennis en kunde in voor de pensioenbelangen van gepensioneerden en andere betrokkenen in de horeca en catering. Dat wil ik met net zoveel inzet en betrokkenheid doen als de kok, de cateringmedewerk(st)er en al die andere medewerk(st)ers hun vak uitoefenden. Ik weet dat pensioen in onze sectoren geen gouden bergen oplevert, maar het kan net het verschil maken. Of je wel of niet iets leuk voor jezelf kunt doen of met je partner en (klein)kinderen. Dat pensioen moet goed, rechtvaardig en duurzaam zijn. En begrijpelijk. Daar wil ik graag voor zorgen.”

Kitty is een echte vakbondsvrouw en heeft kaas gegeten van pensioen. Dat maakt haar de beste kandidaat. Daarbij heeft Kitty namens jullie de afgelopen periode al laten zien, dat zij jullie stem waard is. Ik vraag jullie weer op haar te stemmen. Pensioen is een fragiel ding, dat weten wij inmiddels maar al te goed. Een goede bestuurder, die snapt wat een goed pensioen inhoud is belangrijk. Ik vertrouw dat toe aan Kitty Roozemond.

Als bestuurder van jullie sector roep ik alle stemgerechtigde leden op, op haar te stemmen als bestuurslid namens de gepensioneerden voor het pensioenfondsbestuur van Horeca en Catering.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik dat natuurlijk heel graag. Meest belangrijk stem! En stem Kitty!

 

Vriendelijke groet,

Jacqueline Twerda
Bestuurder CNV Vakmensen

j.twerda@cnvvakmensen.nl / 06 23 00 62 14

Downloads