Al het nieuws

Oproep: Demonstratie bij KLM voor behoud werk

-Bericht bedoeld voor Sodexo-medewerkers op KLM-account- KLM wil geen werkbehoud garanderen voor de Sodexo-medewerkers maar het contract met de nieuwe opdrachtgever gaat bijna in. Erg ongewenst wat CNV betreft.Waarom blijft het werk, maar moeten collega's weg ? Wij roepen op tot een demonstratie.

Locatie/plaats
De planning van de demonstratie is als volgt: Datum aanstaande maandag de 27e

- We vertrekken om 10:30 vanuit Schiphol-Oost, er is een bus aanwezig voor het vervoer en het actiecommitee heeft een mooie zichtbaarheidsactie voorbereid
- Om 11 uur overhandigen we onze wens/eis (werkbehoud!) aan KLM op het hoofdkantoor in Amstelveen.
- Na ontvangst door KLM keren we terug naar Schiphol-Oost waar we een korte actievergadering houden met collega-vakbond FNV om te besluiten over het vervolg, indien nodig.

Let wel, we hopen eerlijk gezegd dat dit allemaal niet nodig is, we hebben niet voor niks de in de bijlage vindbare brief (adres/aanhef/afsluiting is verwijderd tbv online publicatie) naar KLM verzonden met de eis om voor deze vrijdag 12 uur duidelijkheid te verschaffen over jullie behoud van werk. Echter, we zijn op alles voorbereid.

Wat er hier gebeurt is onacceptabel vanuit sociaal werkgeverschap bezien en het is aan KLM, het consortium en Sodexo om baanbehoud te garanderen als het werk behouden blijft maar er gewisseld wordt van opdrachtgever. Zonder naar elkaar te wijzen, maar door de zaak op te lossen.

Kom op voor jezelf en steun elkaar. We gaan een respectvol, maar ook luid en duidelijk signaal afgeven dat wat hier gebeurt onacceptabel is.

Vragen/opmerkingen
Voor vragen of opmerkingen over deze info, neem gerust contact op met je bestuurder Michiel Wallaard via m.wallaard@cnvvakmensen.nl 0f 06-20471892

Downloads