OPROEP! 15 februari in de ochtend!

Ga mee naar het Binnenhof voor een demonstratie om onze pensioen / AOW eisen kracht bij te zetten? Stap in de bus en ga mee!

CNV Vakmensen sector Havens roept jullie op om op vrijdag 15 februari mee te gaan naar het Binnenhof in Den Haag om een demonstratie te houden om onze pensioen / AOW eisen kracht bij te zetten. Deze demonstratie is één van de vele acties die wij voeren samen met het FNV.

Wij roepen onze CNV Vakmensen sector Havens leden op die vrij zijn of zich vrij willen maken om mee te gaan. Deze dag is geen stakingsdag.

Als CNV Vakmensen sector Havens hebben wij voor de CNV leden twee bussen geregeld dit alles om het ons allemaal zo makkelijk mogelijk te maken mee te gaan. U wilt mee?

TOP! Mail zo snel mogelijk even uw naam en bedrijf naar ondergetekende en wij laten jou dan zo spoedig mogelijk weten hoe laat en waar je op de bus kan stappen. Wij hebben samengevat de volgende eisen!

  1. Werkenden moeten op tijd kunnen stoppen met werken.
  2. DE AOW leeftijd moet nu direct worden bevroren.
  3. Eerder kunnen stoppen dan de AOW leeftijd moet mogelijk zijn. Werkgeversboetes op eerder stoppen met werken ( RVU heffing ) moeten van tafel. Er moet ook ruimte zijn voor maatwerk afspraken voor zware beroepen.
  4. Financiële spelregels en rekenregels moeten worden aangepast. Zodat indexering van pensioenen mogelijk wordt en de pensioenopbouw van werkenden weer de moeite waard. Hierdoor worden kortingen op pensioenuitkeringen bij veel fondsen onnodig.

Laten we samen, solidair en collectief in de Haven de handen ineen slaan! Niet meedoen is eigenlijk geen optie! Mede namens Albert van Damme, Tjeerd Orie en Evert Jan van der Mheen

Fadua Toufik
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 – 10 20 8590
E: f.toufik@cnvvakmensen.nl