Al het nieuws

Open Coffee ochtend regio Noord

"Bij- of omscholing, flexwerken of ZZP'er? Het wordt wel heel serieus! Ik moet echt gaan kijken wat ik wil, en moet keuzes maken en beslissingen nemen. Nu weet ik tenminste wat ik heb en ik moet maar afwachten wat ik er voor terug krijg!"

Is dit een gedachte die regelmatig in je opkomt en die belemmert om keuzes te maken of stappen te zetten?

Kom dan naar de interactieve en praktische workshop "Wat zijn belemmeringen en hoe kan je de obstakels kleiner maken!" onder leiding van Janet Knoop. Bij James is zij als loopbaancoach dagelijks in gesprek met mensen die keuzes moeten of willen maken in hun loopbaan. Samen met Roderik Mol (Flexwerken), bestuurder CNV Vakmensen en Renee de Boer (ZZP'er), adviseur voor het MKB zullen de verschillende mogelijkheden worden behandeld.

Open Coffee Drachten
Een plek waar leden én niet-leden elkaar kunnen ontmoeten, ontwikkelen en netwerken. Dat is het idee achter de Open Coffee. Je bent van harte welkom om zo’n twee uur bij elkaar te komen om kennis te maken, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.
De koffie staat klaar op dinsdag 26 februari 2019 om 10.00 uur.

Gratis bijeenkomst
"Wat zijn belemmeringen en hoe kan je de obstakels kleiner maken!" Het formele gedeelte van de bijeenkomst eindigt om 12.00 uur. Aansluitend kun je tot 12.30 uur, onder het genot van een broodje, netwerken met de andere deelnemers. 

Aanmelden
Dit kan via e-mail regionoordactief@cnvvakmensen.nl In verband met de zaalreservering willen wij graag weten of je komt. De Open Coffee wordt gehouden op:
Datum:           26 februari 2019
Locatie:          De Oase, Ringweg 3, 9201 GT DRACHTEN
Aanvang:       10.00 uur

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het kerkelijk centrum aanwezig en voor mensen die met het openbaar vervoer komen is het gemakkelijk te bereiken.

Je ontvangt na aanmelding geen ontvangstbevestiging!
Ben je na aanmelding toch verhinderd, geef dit dan door tot 9.30 uur op de dag van de Open Coffee via telefoonnummer: 06- 20 222 123.

Tot dinsdag 26 februari! 

Pien Zijlstra      |Vakbondsbestuurder   | p.zijlstra@cnvvakmensen.nl
Roderik Mol      |Vakbondsbestuurder   | r.mol@cnvvakmensen.nl