ONVZ: Sociaal Plan

Per 1 juli 2019 loopt het huidige Sociaal Plan af. ONVZ heeft de vakorganisaties laten weten het Sociaal Plan te willen verlengen tot en met 31 december 2019.

Als CNV Vakmensen staan wij niet afwijzend tegen dit voorstel. Het sociaal plan is eerder door jullie als leden goedgekeurd en het geeft rust als de afspraken in het sociaal plan ongewijzigd voortgezet worden. Mocht jij als lid bezwaar hebben tegen de verlening dan lees ik deze graag per mail. Dit kan via: t.westerink@cnvvakmensen.nl. Graag hoor ik je bezwaar voor vrijdag 15 maart. Bij geen bezwaar geef ik aan ONVZ door dat de leden vanuit CNV Vakmensen akkoord zijn met de verlening.

Nieuwe bestuurder
Afshin Towhidi heeft bij een andere organisatie een nieuwe uitdaging gevonden en is niet meer werkzaam bij CNV Vakmensen. Vanuit CNV Vakmensen ben ik de nieuwe betrokken bestuurder bij ONVZ. Mocht je vragen hebben rondom je werk of je lidmaatschap neem dan gerust contact met mij op. Mijn contactgegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Verdien 2x een cadeaubon van 25 euro
Is je collega nog geen lid? Vertel hem of haar over alle voordelen en maak ze enthousiast. Breng jij een nieuw lid aan? Dan ontvang je 2x een cadeaubon van 25 euro én maak je kans op een donatie aan een goed doel naar keuze t.w.v. 1250 euro. https://www.cnvvakmensen.nl/wie-we-zijn/125                           

Tamara Westerink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91
E: t.westerink@cnvvakmensen.nl