Online spreekuur team Zuid-Holland-Zuid 1 februari

In jouw regio is er een kantoor van CNV Vakmensen welke dichterbij is dan voorheen. Dit regio kantoor bestaat uit een team CNV’ers die informatie en advies kunnen geven over jouw werk en inkomen. Maak daar gebruik van!
Sinds kort organiseert CNV Vakmensen elke eerste maandag van de maand een spreekuur (tenzij dit een erkende feestdag is). Hier kun je terecht met al jouw vragen. Dus heb je bijvoorbeeld vragen over jouw salaris, verlof, toeslagen, reiskosten, budget voor opleidingen of pensioen of wat anders, dan nodigen wij je van harte uit om een afspraak te maken. Ons team van vakbondsbestuurders, juristen en vakbondsconsulenten staat voor jou klaar.

Het eerstvolgende spreekuur vindt plaats op:
Maandag 1 februari
18:00 – 21:00 uur
bij CNV Vakmensen, Ridderkerk
 

Corona
Zodra de coronamaatregelen het toelaten, verwelkomen we je graag op ons kantoor. Tot die tijd helpen we je online. Wil je een afspraak, stuur even een mailtje naar inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl met vermelding van een gewenst tijdstip en of dat je via telefoon of met beeldbellen een afspraak wil.
Je ontvangt van ons een bevestiging met het tijdstip waarop we je online te woord staan. We plannen ongeveer een half uur voor je in.  

Niet leden
Voor jou als lid kun je natuurlijk altijd bij jouw vakbond terecht. Mocht je het vergeten zijn, het nummer van CNV Info is 030-7511007. Dit spreekuur is dus een extra mogelijkheid.
Het is geen probleem als jij je niet-georganiseerde collega ook wijst op ons online spreekuur, graag zelfs. We staan hem of haar graag te woord. Je kunt ze verwijzen naar het eerdergenoemde e-mailadres.

Vragen en/of opmerkingen?
Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via de email: inloopvraagbaak-zhz@cnvvakmensen.nl

CNV Vakmensen Regioteam Zuid-Holland-Zuid