Onderhandelingsresultaat compensatiepakket Thermofischer

Vrijdag 21 maart 2023 is er onderhandeld tussen de directie van Thermofischer en de vakbonden over een compensatiepakket voor de aangekondigde reorganisatie.

Hierbij ontvangen jullie het compensatiepakket voor de reorganisatie ‘back tot basics’, zoals die door Thermo Fisher is aangekondigd. In 1e instantie wilde TF dit niet met ons bespreken, maar door de uitstekende samenwerking met de OR is dit uiteindelijk toch met ons besproken en afgehandeld.

Bespreking

Wij leggen dit onderhandelingsresultaat van het pakket positief aan jullie voor, uitleg volgt uiteraard ter plekke of in de avondsessie per MS Teams. Het betreft ongeveer 16 mensen die worden getroffen door deze reorganisatie om het bedrijf te moeten verlaten, zo begrepen wij. Op 2 mei willen we dit met jullie bespreken in de kantine van gebouw 4, om 15.00 uur. Omdat het vakantietijd is, kan niet iedereen hier aanwezig zijn, zo schatten we in. Daarom beleggen we in de avond een MS Teams vergadering om alsnog je mening te kunnen geven vanaf je thuisadres of vakantieadres. 

Microsoft Teams-vergadering


Neem deel vanaf uw computer, mobiele app of apparaat voor vergaderruimte

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Vergadering-id: 332 921 009 789
Wachtwoordcode: zSjdbP

Teams downloaden | Deelnemen op het web

Tot 2 mei!

Jan Kampherbeek
bestuurder CNV Vakmensen
E:  j.kampherbeek@cnvvakmensen.nl
M: 06 5160 2022

Downloads