Al het nieuws

Onderhandelingsresultaat Cao Reprografisch Bedrijf

CNV Vakmensen heeft een overlegresultaat bereikt voor de nieuwe cao voor het Reprografisch Bedrijf. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden. Je kunt je stem uitbrengen door een mail te sturen naar je onderhandelaar Peter Bloemendaal: p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl. Dat kan uiterlijk op 24 mei.

Resultaat
Uiteindelijk hebben we niet al onze voorstellen kunnen binnenhalen. Maar gezien de omstandigheden in de branche denken we wel het best mogelijke resultaat bereikt te hebben. In een looptijd van twee jaar hebben we 4% structurele loonsverhoging kunnen afspreken (2 keer 2%). Minstens zo belangrijk is dat we de basislonen met 50 euro hebben verhoogd (dat is dus een loonsverhoging van 2 tot 3%). Bovendien worden voor de functieniveaus II t/m IV twee extra treden aan de loonschalen toegevoegd. De meeste werknemers vallen binnen deze loonschalen. Dat betekent niet alleen dat zij weer kunnen doorgroeien in loon, maar ook dat de totale loonsverhoging tijdens de looptijd kan oplopen tot ongeveer 6%. De volledig tekst van het onderhandelingsresultaat kun je in de bijlage nog eens nalezen. 

Het woord is aan jullie
Het gaat natuurlijk om jullie arbeidsvoorwaarden. Daarom horen we graag jullie mening. Stuur voor 25 mei een mail naar p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl en laat het ons weten.

Peter Bloemendaal
bestuurder
E.: p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl
M.: 06 20 47 18 87

Kom op 29 mei in actie voor een goed pensioen.
Kijk op www.cnvvakmensen.nl/pensioenactie en meld je vandaag nog aan!
Als je komt, zorgen wij voor een treinkaartje.

Downloads