Onderhandelingen Sociaal Plan Geesink BV - kom naar de ledenbijeenkomst

Woensdag 30 november hebben we op verzoek van Geesink gesproken over de op handen zijnde reorganisatie en een af te spreken sociaal plan om de gevolgen van de regorganisatie zoveel mogelijk te beperken. De reorganisatie zal gepaard gaan met ook verlies van werkgelegenheid in Emmeloord.

Samen met de Ondernemingsraad (or) zijn we als vakbonden geïnformeerd over de te nemen maatregelen en is er een concept-sociaal plan aangeboden. We vinden als bonden wat van het aangeboden concept-sociaal plan, maar het is belangrijker wat jullie er als leden van vinden.

De or heeft inmiddels een adviesaanvraag gekregen en zal zich buigen over nut en noodzaak van de reorganisatie. Vakbonden gaan over de gevolgen van een reorganisatie. Onze inzet is de gevolgen zoveel mogelijk te beperken voor personeel dat boventallig verklaard wordt en af zal moeten vloeien.

Er is geen afspraak of overeenstemming over een sociaal plan. We gaan jullie informeren over de stand van zaken en wat er op tafel ligt. Aan de hand daarvan stemmen we met de leden af hoe we verder gaan.

Ledenbijeenkomst

Wij nodigen je uit voor een gezamenlijke ledenvergadering van CNV en FNV op:

Donderdag 15 december 2022
Aanvang: 16.00 uur in de kantine bij Geesink

Het is belangrijk om mee te praten en mee te beslissen over al dan niet te maken afspraken. Maak daar gebruik van, We rekenen op je komst!

Tristan Westra
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 4845 6854
E: t.westra@cnvvakmensen.nl